Åpningsfesten

En av høydepunktene under enhver internasjonal finale er åpningsfesten. Mens, fjorårets var ganske så vanskelig å komme inn på var det mye lettere i år.

Man har fått for seg at de enkelte deltagerland skal komme opp den røde løperen i alfabetisk rekkefølge og det er i og for seg greit nok det. Problemet er bare at når det står lassevis med journalister som skal intervjue de forskjellige lands artister blir dette en meget langtekkelig affære. De brukte nærmere 4 timer fra første land kom til siste land fikk slippe inn. Og den norske delegasjonen satt i bussen sin to timer før de fikk slippe inn. I fjor og i Oslo, ble landene annonsert mens de ankom, der var det i grunn lite organisert det hele her i Baku. Med andre ord en smule kaotisk, men straks man var innenfor var det stor stemning.

Selve den offisielle åpningen ble en heller tam affære. De to kvinnelige programlederene ønskes velkommen + at Jon Ola Sand som sjef for hele Eurovision Song Contest ønsket alle velkommen. Og han minnet oss på om at om en uke vet vi hvem som skal arrangere ESC-2013.

Alltid gøy å dumpe bort i diverse GP-artister. Vår egen Tooji hadde virkelig dresset seg opp og gjorde en veldig fin figur:

Han har vistnok fått festeforbud fra nå av, så bra at han fikk festet fra seg i går.

Som på alle fester er noen mere populære enn andre, for noen blir der mere enn nok etter en liten stund så disse sjarmtrollene var blant de som gikk først:

Skikkelige bondekoneskaut og forkle er ikke akkurat dagligdags syn i dette miljøet, kanskje det blir ny mote fra nå av. Siden de allerede har laget mat til oss en gang, skulle de muligens rett til kjøkkenet og lage mat til Russland sin fest i kveld, Den må jeg skippe, jeg har fått personlig invitasjon fra Ralph Siegel (og kona Kriemhild) til hans jubileumsfest. Og når slike legender inviterer sier man ikke nei.

Venter ellers på at dagens øvinger skal begynne, og venter vel i grunn mest på Norge da. Blir spennende å se om lydmixen har blitt korrigert, slik at vi hører at de synger na na na na na na.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.