Loreen er i gang

Må vel først nevne Slovenia og Kroatia. Begge to hadde flotte fremføringer meg korister og dansere som beveget seg i samsvar med musikk. Og begge kjemper om prisen om styggeste kjole ifølge andre her på pressesenteret.

Loreen øver nå. Jeg er totalt forelsket i den låten og hun synger som en gudinne. Men, jeg føler at litt av magien er borte. Scenen er såpass mørk og dyster og når hun i tillegg er ganske så «hårete» blir fremføringen mere dyster enn oppløftende. Litt stygt sagt ser hun litt ut som en heks som løper rundt og forhekser stedet. Vel, forhekser hun publikum til å stemme på henne er vel i grunn alt tilgitt. Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg tar feil, men kan dette bli litt for spesielt for den ordinære Europeer. Vi fans er i grunn inhabil når det gjelder hvem som kan vinne og det er heldigvis ikke oss som bestemmer heller da.

På neste gjennomkjøring av låten har de satt litt mere lys på Loreen og da ble det hele en god smule bedre, vi ser faktisk hvor vakker hun er i ansiktet og det hjelper alltid. Så det skulle ikke mere til for å gjøre meg mye mere positiv. Men, jeg er fortsatt spent på hvordan den alminnelige Europa-borgeren vil ta imot dette. Uansett i år heier vi på vår svenske søster.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.