Mens vi venter på Norge

Som ventet var den svenske pressekonferansen godt besøkt. Ikke så veldig rart ettersom hun er den største favoritten til å vinne. Selv er hun ikke plagsomt seierssikker, første mål er å komme seg videre til finalen. Og det blir en av tidenes skrell skulle det ikke skje. Men, vi har hatt skrell av denne dimensjonen før så vi får håpe at vi neste torsdag har både svensk og norsk finaleplass å juble for. Vel egentlig med tidsdifferanse så arrangeres alt her dagen etter det skjer i Norge. Showene starter ved midnatt nemlig.

Ikke plagsomt mange spørsmål som spørres så av og til, så da må jeg bidra. Siden Loreen sa i den svenske finalen at hun trodde at Baku lå i Karibien spurte jeg henne om hun ble skuffet da hun skjønte at hun skulle til ett sted ganske så langt fra havet. Hun lo godt av spørsmålet, var ikke skuffet over at Baku lå der det lå. Hun syntes bare at Baku hørtes så eksotisk ut at det nesten måtte være på en eksotisk karibisk øy. Hun var heller ikke lei seg over at hun ikke kom til finalen i Sverige i fjor. Da var hun er ukjent artist og hennes stil var ikke så godt kjent enda.

Det er dessverre lite å glede seg over musikalsk i låtene mellom Sverige og Norge. Georgia har en fengende nok låt, men den mangler vel noe minneverdig ved den. Tyrkia tror jeg ikke vil vinne i år. Intetsigende er vel den beste bekrivelsen av deres låt. Estland har en fin nok låt de, men nok en gang intetsigende fremføring. Slovakia har ikke øvd enda, men tror ikke den blir noen høydare heller.

Vet at Tooji har ankommet arenaen og sånn cirka en halv time forsinket, rundt 18:00 lokal til og 15:00 norsk tid vil ha gå på scenen for å øve. Regner med at tradisjonen tro øver Norge i kostymene så vil den hemmeligheten også avsløres.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.