Da var det Norges tur

Vel først skal 7 andre land øve først deriblant årets største favoritt svenske Loreen. Tør vi tippe på stort fremmøte på akkurat den pressekonferansen?

Gårsdagen ble avsluttet med en spasertur på Baku`s strandpromenade. Man kan si at her her det definitivt vært en formidabel byggeboom det siste året. Jeg måtte jo innom EuroClub i går, prisene er bortimot på europeisk standard, men de har vel dobbelt så mye alkohol i så da blir det greit pris likevel. Og man dumper jo borti en artist eller to og dette bilde er egentlig mest for å erte sjefen min, han synes nemlig denne frøkna fra Hellas er så pen. Og det kan konstateres at han har god smak damer.

Ellers får man håpe at Tooji har sovet godt og er uthvilt og klar til en lang dag. Han skal ikke øve før halv seks lokal tid og pressekonferansen er ikke ferdig før to timer senere. Vi ønsker ham lykke til på scenen, dette er første gang vi ser han med koringen live og ikke på tape som det var i den norske finalen. Så litt spennende er dette faktisk.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.