De fire siste låtene i dag

Da leser jeg på NRK sine nettsider at Tooji har satt sine ben på Aserbaidjansk jord, velkommen skal han være, i morgen begynner kjøret for han. Du har hatt en lang dag så sov søtt Tooji.

De fire siste landene i dag har øvd og slik klarte de seg etter min mening.

Hviterussland har aldri manglet innsatsvilje i sine fremføringer. Og i denne smårockede boybandlåten mangler det ikke energi, men plagsomt originalt er det dog ikke nei.

Portugal stiller atter en gang med en fado-inspirert låt. Jenta er pen, kan synge, men dette blir kjedelig og uinspirert i det lange løp. Det er meget stor fare for at de kan føye nok et år på rekorden over å være det lengstdeltagende landet uten seier.

Ukraina kan fort bli en dark horse i dette racet. Hun synger som en gud og med ett energisk og fargerikt show kan dette nå langt. Og med visuelle effekter som gjør at det ser ut som om en hel stadion heier på henne snakker vi høy plassering.

Bulgaria er min personlige favoritt, men hun skuffer dessverre stort. Joda, hun synger megabra, men stille helt alene på scenen i en sånn uptempolåt, det er nærmest for selvmord å regne i Grand Prix-sammenheng. Hele låten skriker etter noe action på scenen. Litt risting på rumpestumpen er ikke godt nok selv om damen er av det pene slaget.

I morgen øver Norge for første gang, det er det full skjerping og jeg gleder meg til å se Tooji på scenen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.