Haba for noe sko

I dag har altså øvd en gang til. Og de har gjort en ny endring, Stella har nye sko:

Lekre sko ikke sant? Det er Per Sundnes som har sendt meg bilde så takk til han.

Vel Norge har altså øvd og det gikk så bra må man kunne si. Jeg gjentar til det nesten kjedsommelige, hun er en sjarmbombe at nesten farlige dimensjoner. Hun smiler og flørter gjennom hele låten og man må vel nesten være født døvblind for ikke å la se berøre av dette. Og det som vi nå ser er at både Polen som er foran oss og Albania som synger etter oss er kledd i iskaldt hvit (nesten isprinsesser kan man si) og mellom dem, fra iskalde Norge, ett gull og rødfarget fyrverkeri fra Norge. Dette vil bli lagt merke til og det har vært flere som har kommet bort til meg og sagt at NRK nesten må forberede seg på å kanskje få ett litt hektisk år til neste år også. Med, andre ord sjansen for at Norge skal vinne har økt i manges bevisthet. Men, første mål er å gå til finalen. Vi tenker ikke lenger enn det akkurat nå.

På pressekonferansen gjorde Stella også ett meget godt inntrykk. Hun er jo bare ett stort smil absolutt hele tiden og svarer godt for seg uansett hva hun blir spurt om. Og avslutter alltid med et stort smil og en god latter.

Jeg tror faktisk Mwangi-familien burde gå til en genspesialist og finne det unike smile-hele-tiden-genet de har, lage piller av det og selge det slik at man kunne ta seg en Stella-shot hvis man trengte en humørboost. Hadde garantert blitt ett legemiddel som hadde slått ann og de som lager lykkepiller hadde gått konk.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *