Sånn går nu dagan

Ettert at Norge hadde gjort sin innsats i går, både på scenen og på pressekonferansen gikk liksom luften litt ut av hele greia.

Ikke det at resten av de som øvde i går er flinke, søte og ellers veldig akseptable artister, men de er jo ikke i nærheten av å skinne slik som Stella gjør. Sånn er det bare.

Nå har det fleste sjerpet acten sin i forhold til øvelse 1. Eneste feil jeg så var at den russiske sangeren og danserene har jakker som skal begynne å lyse litt ute i sangen. Men, hos en av danserene gikk lyset. Og da ser ting straks litt teit ut. For Norge sin del fikk de ikke noe konfettidryss på den siste gjennomkjøringen. Det er nemlig slik at alle spesialeffekter med pyro og slik, kun kjøres på siste gjennomkjøring. Og nå manglet altså konfettien. Vel, Stella er jo en konfettibombe av sjarm i seg selv så da kan vel NRK spare de pengene?

Ellers var man på Georgisk fest i går og vel det spørs hva de syntes nor den norske delegasjonen med Stella i spissen kom med mange flere flagg enn georgierne selv hadde. Og som dere kan se selv, Stella hadde det gøy:

De ble ikke så lenge da de hadde stått opp så tidlig for å øve, så de var på festen kun en liten time. Men, ikveld skal Stella opptre på fanfesten og det blir garantert gøy.

Ellers så ligger Norge på delt 2.plass på listen over hvem man tror går videre til finalen samme med Russland. Azerbaijan leder med noen få poeng. Og til våre nordiske venners glede er Finland og Island også inne på topp-10 listen. Det samme er Danmark på listen for andre semifinale og den ledes av vår svenske venn Eric Saade. Så vi får håpe et det blir nordisk oppgang fra i fjor da vi savnet 2 nordiske land i finalen.

Island er første land ut idag og her er det mye sjarm ute og går.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *