Data er gøy dere

Etter at NRK gjorde litt om på det dataprogrammet som jeg bruker for å legge inn bloggen min så har rett og slett to dagers arbeid forsvunnet. Sånn skjer.

Kort oppsummert så er andre semifinale gjennomgående en smule dårligere og mere intetsigende enn den første semifinalen. Og høydepunktet for meg var Bulgaria som steg mange hakk i min bevisthet.

Ellers er det gøy på EuroClub og når Stella som jeg er meget stolt av å ha som norsk representant entrer klubben ja da løfter taket seg.

I går hadde den norske delegasjonen partynekt, de skal tross alt øve i dag, men man tar da ansvar og representerer Norge på party når det trengs. I går var det tyrkisk party med tilhørende mat og fri bar. Og fri bar er jo som kjent en stemningsskaper av rang.

Tyrkisk gjestfrihet er jo allment kjent så de hadde invitert en god del andre delegasjoner til å komme og fremføre. Så både Hellas, Kypros, San Marino, Albania, Kroatia, Slovenia, Malta, Russland og Azerbaijan stilte opp. Dessuten var det noen andre som dukket opp, men ikke sang:

 Masse pene damer fra Slovakia som dere kan se og tror dere ikke jeg fikk elget meg innpå en svenske også:

Med andre ord, man har det gøy på fest. Og når de satte på Haba Haba tok likegodt de maltetiske danserene ansvar og viste for alle at de hadde lært seg dansen til fingerspissene. Og alle danser når akkurat den låten spilles.

Og hele kvelden ble avsluttet med at de spilte pauseinnslagslåten fra ifjor Glow og tror dere ikke at den kunne mange av de tilstedeværende fortsatt?

Idag har Norge sin andre øvelse og da må man jo følge med.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *