Nå må kulturministeren trå litt til

Vi av oss som følger litt med på hva som skjer i andre land uttakinger kan ikke latt det som har skjedd i Ukraina og Hviterussland.

I Ukraina angrer på at de har valgt den låten de har valgt og arrangere likegodt en ny finale. Heldigvis får hun som vant stille i den «gullfinalen» de skal ha på nytt. De tre beste i den første finalen får en ny sjanse for å kjempe om billetten til Dusseldorf.

 Og Hviterussland er herlig i sin galskap. De stiller med en hyldningslåt til sitt eget land «Born in Bielorussia».

Kanskje kulturministeren vår skulle instuerer NRK til å ha en ny finale og la oss si at temeaet skulle være en hyldning til den rød-grønne regjeringen.

Jeg ser for meg sangtitler som «Monstermaster here ce come» og «Vi er røde, vi er grønne, sammen er vi bare skjønne». Kunne blitt noen skikkelige partylåter det ja.

Fra spøk til alvor, tenk om vår kulturminister alle en annen i regjeringen faktisk skulle gjøre noe slikt? Uten å kjenne til Anniken Huitfeldts musikksmak er jeg temmelig sikker på at hun lovpriser årets norske bidrag. Og hvis noe bookmakere skulle få rett og Norge skulle finne på å vinne igjen regner jeg med at hun åpner pengepungen såpass at NRK ikke knekker nakken økonomisk.

Men, la oss ta dette eventuelle «problemet» hvis det oppstår engang i mai. Nå koser vi oss bare med de nye låtene som popper inn nesten hver dag. Det er bare to uker til alle låtene vil være kjent.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *