Fjerde runde i Sverige

Kjøret går videre i Sverige og det er nå tid for å høre de 8 siste låtene av 2011-utgaven av Sveriges mest populære TV-program. Jeg slenger som vanlig mine terningkast.

Melodi 1 – Melody Club

Låt 3 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Kanskje ikke ett sjakktrekk i Sverige å stille med en rockelåt.  Dette heller vel kanskje mot glam-rock-sjangeren og er vel i grunn en helt grei låt som sliter litt med å ta helt av. Men, det var futt og fart i gutta og kule jakker hadde de også.

Melodi 2 – Julia Alvgard

Låt 3 – Fremføring 3 – Kostyme 4

Litt sånn stor popsang, litt synd at stemmen hennes til tider er mere worse enn better…. Det store problemet her er også at låten ikke går noe sted og ender opp med å bli ganske så kjedelig dessverre.  Men, svensk TV bruker masse penger på flotte sceneshow det skal de ha.

Melodi 3 – Lasse Stefanz

Låt 2 – Fremføring 2 – Kostyme 3

En av Sveriges mest kjente danseband startet allerede i 1967, men det hjelper ikke mye her. Denne låten er ektremt undermåls. Men, det mest skremmende er at dette kan gå rett til finalen hvis alle de fansene de har vil det slik.

Melodi 4 – Linda Pritchard

Låt 5 – Fremføring 3 – Kostyme 5

En stor ballade, bare så synd at Linda ikke helt har stemmen som trenges til en slik låt. Kjempefin låt, Linda gjør det maksimale ut av den, men mangler som sagt den siste finishen i stemmer for å gjøre dette storslagent. Men, lekker kjole da.

Melodi 5 – Anders Fernette

Låt 2 – Fremføring 6 – Kostyme 3

Flott sjarmerende smil på gutten og synge kan han også. Dessverre er dette ganske så kjedelig i mine ører og da hjelper det ikke at det er en fremfragende fremføring.

Melodi 6 – Linda Bengtzing

Låt 5  – Fremføring 6 – Kostyme 6

Så var det fullt kjør igjen. Jeg får litt Lena Ph-følelse her og det er en fin følelse. Dette kan Linda til tusen og det er absolutt ingen til feil med Linda slik jeg ser nei til tross for at låten er plagsomt uoriginal da. Dritlekker kjole.

Melodi 7 – Nicke Borg

Låt 2 – Fremføring 4 – Kostyme 3

Huff, dette var kjedelige greier, sovnet nesten jeg.  Og det blir ikke bedre av at Nicke tar av seg jakken og viser overtatoverte armer. Men, synge kan han da, må jo si noe positivt da.

Melodi 8 – Love Generation

Låt 5 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Skulle tro noen hadde sett litt mye på Øst-Europeiske ESC-fremføringer, Dette var veldig tøft, kul låt og jentene kan nesten synge bra. Blir litt slitsom fremføring utover i låten, som trekker litt ned.

Har vel en følelse at Linda Bengtzing og Lasse Stefanz går direkte til finalen, men mindre Love Generation tvinger seg frem.

Vi får se hva det svenske folket vil ha til finalen etter en liten mellanakt med The Ark.

De fem låtene som får en ny sjanse er Love Generation, Lasse Stefanz, Nicke Borg, Linda Pritchard og Linda Bengtzing. Og nettopp hun fikk fleste stemmer og gikk rett til finalen. Ikke noe stor overraskelse akkurat det nei.

Første låt til Siste Sjansen er Linda Pritchard, noe hun nesten nekter å tro på. Og Lasse Stefanz er faktisk ute. Siste låt til Siste Sjansen er Love Generation og ganske overraskende går Nicke Borg rett til finalen.  Fint for han…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *