I dag er det fredag liksom

Jeg kan love dere at det er skikkelig spesielt å være med på å arrangere ESC. Aldri hadde jeg vel trodd det skulle være såpass mye mas gitt, men nå skal det sies at det meste er morsomt mas, så man skal da ikke klage.

 

Men, det er såpass mye at alle øvelsene og pressekonferansene går meg litt hus forbi, så i år har jeg faktisk bare spurt 2 spørsmål på alle pressekonferansene hittil. Jeg er vistnok savnet.

 

Akkurat øver siste land for i dag Sverige og Anna skjemmer ikke ut landet sitt nei. En særdeles fjellstødig fremføring må man nesten si.

Siden sist har jeg vært på islandsk fest, der Hera Bjørk personlg lovde meg ett islandcsk flagg + en norsk liten ekslusiv fest der jeg fikk ta med meg 15 fans til en liten meet & greet med Alexander Rybak, Maria Haukaas Storeng og Didrik Solli Tangen. Det var gøy.

I dag har alle land øve med kostymer virker det som og da ser alt straks så mye bedre ut. Kan vel ikke si at noen direkte har skjemt seg ut, men min klubb favoritt Sveits er vel den som skuffer mest. Intetsigende fremføring, og det er synd siden låten ikke er hakkende gærn.

Noenmå fordele norske fanbilletter til kvelden så ingen fester på meg nei…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *