Trøkket øker

Nå har man snudd på startbunken og begynt å igjen fra første land ut i sem1 1 Moldova. Og i dag virker det nesten som om de fleste velger å øve med kostymene sine. Og de har også kortere tid til å øve og det siste øving for det enkelte land før generalprøvene på selve showene starter p åmandag. Så nå må det sitte.

Generelt av de øvingene jeg har sett, Moldova, Russland, Estland og Slovakia så ser alt så mye bedre ut nå. Og sånn generelt så sitter Moldova veldig bra, Russland bare stiger og stiger, Estland er gudsjammerlig kjedelig og Slovakia har den rette dosen av eksotiskhet.

Elles er det fortsatt veldig varmt inne på senteret her, men dette til tross min greske Star-TV venninne kom i boblejakke i dag, dette var IKKE sommer etter gresk standard ifølge henne. Så vet dere det og jeg måtte intervjues pga av det faktum at de to landene som leder avstemmingen på den første semifinalener Island foran Hellas. To land man kanskje ikke forventer har økonomi til den galskapen kaller Eurovision Song Contest.

Ellers skal jeg om noen timer til den islandske ambassadørresidensen og feire Hera Bjørk. Og det skulle bare mangle siden jeg liksom var den som vaiet det islandske flagget på finalene i Moskva i fjor.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *