Da er det snart Norges tur

I dag har landene fra semi 2 Azerbaijan til Slovenia øvd og med unntak av Slovenia som ligger håpløst sist på bettinglistene her på pressesenteret så gikk øvelsene veldig bra for de andre landene. Azerbaijan, Ukraina, Nederland og Romania er alle kandidater til å nå finalen, selv om verken Ukraina og Nederland ar tilliten til de som har stemt på bettingen er, de ligger på hendholdsvis 14 og 16 plass. Men, det er nå folk rundt omkring i Europa som bestemmer og ikke en engere krets her på presse senteret.

Og for de som lurer så er toppliste for begge semifinalene etter at 313 stykk har stemt er:

Semi 1

1 Island 273 poeng

2 Hellas 264 poeng

3 Serbia 257 poeng

4 Albania 228 poeng

5 Moldova 227 poeng

Semi 2

1 Azerbaijan 259 poeng

2 Tyrkia 254 poeng

3 Armenia 253 poeng

4 Israel 251 poeng

5 Danmark 233 poeng

Spania er første land ut av de 5 «store». Litt mye skrik til tider, og sirkusshowet fenger ikke helt da. Og i grunn helt greit at han starter før Norge.

Og neste land ut er som kjent Norge. Hvis de øver i kostymene så er det ut med den hvite jakken og på med en koksgrå dress som i bunn og grunn ser dritkjedelig ut…..huff.

Men synge kan gutten og med korister blir dette en sterk opplevelse. Han har 100% kontroll på stemmen så dette blir farlig bra. Dog må det sies at første gjennomgang ikke var 100%, la oss si 80 % og han var litt uggen i stemmen. Vi satser på at stemmen varmes opp og at det blir bedre etterhvert. Og det ble det ja, dettan blir gøy!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *