2.delfinale over

Da var årets andre show over og jeg klarer jo ikke å holde meg unna terningkastene mine så her kommer de:

Venke Knutson – Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

En skikkelig pangåpning på kveldens delfinale og Venke leverte varene sine og vel så det. En låt av det sommerfriske  slaget og det var sannelig en forfriskende fremføring av en sprudlende Venke. Og når kjolen også falt i smak hos meg så er det ja bare og smile.

Skanksters – Låt 3 – Fremføring 3 – Kostyme 3

Joda festlig låt dette her og man fikk da litt gode gamle 80-talls vibber fra den gang ska gjorde seg gjeldende på hitlistene. Det var en helt grei fremføring uten at det satte altfor mye spor i mitt sinn for å si det sånn.

Tomine Harket – Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Greit nok at Tomine har noen gode sanggener i seg allerede, men dette var da utrolig bra fremføring til å være en 16-åring og slike egenskaper får man ikke bare fra genene sine nei. Hun gjør maksimalt ut av en låt som ikke er allverden og det skal hun ha all ære av. Kjolen derimot var ikke like ærefull. Kjedelig er det snilleste jeg kommer på og si om den.

Hanne Haugsand – Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Noe så sjelden som en norsk låt med ABBA’ske undertoner og den fungerer så det holder for meg. Liker denne låten kjempegodt og Hanne er en flott artist som definitivt fikk frem det beste i denne låten. Og kjekt og se at komponist Mariann også kan sitt fag innen kostymer også.

Maria Arredondo – Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

En låt av topp Løvland-kvalitet og det er i grunn veldig lite å sette fingeren på når det er snakk om Maria’s tolkning av denne låten. Trygg og flott fremføring og pen kjole også, men jeg har vel en følelse at hele greia mangler det siste lille touchen som hadde gjort dette helt perfekt. Og der tror jeg nok kanskje at Maria ikke har det som skal til for at det kommer på plass.

Heine Totland – Låt 2 – Fremføring 4 – Kostyme 1

Det var vel i grunn ikke noen stor overraskelse at Heine ville ha en ganske feilfri opptreden, men dessverre for han så var den låten han valgte ganske så kjedelig og selv ikke han kunne redde den. Og den kjedelige dressen han hadde på seg gjorde ikke akkurat saken bedre.

Alexander Stenerud – Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Joda alle gode ting er tre heter det og Alexander kan så definitivt forsatt sakene sine og vel så det. Han kjører på i kjent stil og gjør det med bravur. Kostymemessig er det like kjedelig som før så da liker han vel å gå slik kledd da.

Det var vel kanskje noen megaoverraskelse at det ble nettopp Alexander og Maria som fikk direktebillettene til Oslo Spektrum. Og at Venke fikk en av Siste Sjansen billettene var heller ikke noen bombe. Men, at Heine måtte gjøre seg klar for en Sarpsborg-tur kom overraskende på meg. Kjekt for han da, ikke så kjekt for meg som kanskje heller hadde sett Hanne i den rollen i kveld.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *