2.delfinale

Da er det dags for 2.delfinale og jeg må vel tippe hvordan det går i dag også. Jeg bommet litt vel mye sist så nå må jeg skjerpe meg og tippe bedre. Men, det blir ikke lett må jeg nesten si. Det er ett forholdsvis tett felt i kveld og ikke mange åpenbare dumpekandidater.

Den jeg er mest sikker på er vel Maria Arrendondo. En ganske så nydelig ballade så hvis hun leverer på scenen burde dette være garantert billett til finalen i Oslo Spektrum. Men, en slapp dag på jobben for Maria kan ødelegge mye, men vi satser på at denne ukens Maria også leverer varene.

Den andre plassen rett til finalen tror jeg vil stå mellom Venke Knutson og Alexander Stenerud.  Og mens Alexander i grunn leverer kjente varer så er Venke den som leverer noe nytt. Men, jeg tror vel kanskje at det faktum at Alexander har vært med før blir det som gjør at hans strå blir litt lengre og han blir foretrukket. Uansett er jeg sikker på at Venke’s GP-liv ikke ender i kveld nei. Kampen om den siste billetten til Siste Sjansen vil nok stå mellom Tonime Harket og Hanne Haugsand. Noe sier meg at Tomine sitter med det lengste strået her, men for min del heier jeg på Hanne jeg da.

Skanksters og Heine Totland har greie nok låter, men de forsvinner nok litt i kveld ja er jeg redd.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *