Godt nytt Grand Prix-år

Da er ribba og nyttårskalkunen fortært og pmtrent samme dag som julepynten skal tas ned så er vi sannelig i gang med årets norske finalekjør.

Nå er det bare dager til de første 7 låtene blir kjent, så begynn å glede dere.

Som første land har Albania valgt sin låt og artist. Av en eller annen merkelig grunn slår de dette samme med julefeiringen. Og nok en gang stiller de med en sånn passe rask låt. Selve finalen i Albania er nesten som en god gammeldags finale, med orkester og full pakke. Og en artist som liksom bare står der og that’s it. Men, vær trygg. De slenger nok med noen korister og dansere når de tar turen til Oslo i mai.

Ellers så vil både Israel og Ukraina stille med mannlige artister. Men, de må gjennom en finale for å velge låten sin da.

Det er ellers nå klart at det blir 39 deltagerland og når man tar bort de 4 store og oss selv, så er det 34 land som skal kjempe om de 20 plassene i finalen som skal vinnes gjennom å gjøre det godt nok i semifinalene. Med andre ord er det nesten 59% sjanse å komme til finalen matematisk sett da. Det vil helt sikkert ikke skade å ha en låt som fenger det store publikum heller da.

Uansett, mye å glede seg til den neste 5 månedene, så begynn å nyte….

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *