Trinn 2 av MGP-raketten avfyrt

Som dere nå har skjønt så er det er meget bra deltagerliste som etterhvert blir avslørt av NRK. Delfinale 2 som blir arrangert i Grand Prix-byen over alle i nord Bodø er det en ikke mindre imponerende deltagerliste enn i delfinale 1 vil jeg nå påstå.

Ekstra spennende i år er vel at den norske GP-kongen Rolf Løvland er tilbake i dette sirkuset. Og hvis akkurat denne låten skulle gå hen og vinne ESC-2010 vil Rolf bli GP-kongen over alle. Husk at Johnny Logan som komponist «bare» har to seiere. Da han vant i 1980 var det ikke med sin egen låt. Og jeg kan love alle at denne låten har vinnerpotensiale så det holder.

Men, det 6 andre låtene i denne delfinalen er ikke mindre hotte de nei. Så gled dere til denne delfinalen også, den første som går på en lørdag neste år. For husk første delfinale er på en fredag….påfølgende lørdag skal brukes til å hedre idrettsstjernene i Norge.

Ellers har sist uke for meg hvert Insignia som ble holdt sist fredag i Sandvika. Ett fint lite arrangement som i grunn var ett søtt lite startskudd for neste års internasjonale finale.  En liten insiderhistorie må dere nesten få. I noen minutter viste ingen at de ansvarlige i Bærum kommune hvor kofferten med nøklene var. Litt tendens til panikk, men ende mere lettelse da den ble funnet i etasjen under.

Og logoen som jeg i grunn allerede har skrytt av, jeg synes fortsatt den er pen jeg.

Ellers så har man vært på Lydverket i P3 + diskutert/drodlet om diverse arrangement Bærum kommune kan ha i forbindelse med ESC neste år. Dette gjorde jeg med to flotte damer som jobber i den kommunen.

Og tirsdag kommer den endelige deltagerlisten for neste år. Det store spørsmålet er om vi når opp til 40 deltagerland……

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *