De 7 første låtene

Når nå alle de første låtene er offentliggjort er det kanskje på tide med en liten kommentar:

Gaute – Deilig åpningslåt og alltid spennende med noen som faktisk tør å synge på norsk. Liker den avslappende ompa-låten og jeg tror på minst siste-sjansen her. Gaute har jo mye erfaring fra direktesendte konkurransen og det er nok til hjelp ja.

Lene Alexandra – Lene Alexandra er faktisk medlem av GP-klubben så ekstra grunn for meg å heie på henne, men hovedgrunnen er jo at jeg liker slik musikk. Jeg blir i godt humør av den Lene Alexandra. Og hvis du slipper deg litt mere løs på scenen enn forrige gang du deltok blir dette rett til finalen håper nå jeg da.

Johnny Hide – Tja mange i Norge som liker slik musikk, men for meg blir det kanskje en smule intetsigende. Men, siden den har en melankolsk undertone er jeg nå litt hekta likevel. Men, hovedproblemet for Johnny er nok lav kjendisfaktor. Tror eventyret ender her ja.

Bjørn Johan Muri – Typisk radiolåt og Bjørn Johan er jeg redd har en liten utfordring til å få denne låten til å funke på scenen. Men, han har også masse TV-erfaring og ingenting er bedre enn om han overrasker. Låten er i mine ører forholdsvis intetsigende. Siste sjansen kanskje?

Elisabeth Carew – Catchy låt, men det spørs om hun scorer hos det norske publikum like mye som sin bror…. Satser på at det blir bra sceneshow her, men hun vil nok slite med å gå videre.

Maria – Denne låten må nok vokse litt på meg før jeg vil like den skikkelig. Akkurat nå er den mere seig masse enn en forførende låt. Men, Maria kan det med fremføring + å heve en låt så hun hever den nok såpass mye at hun får direktebillett til finalen i Oslo.

Keep of Kallesin – Det hardeste vi noengang har hørt i MGP og jeg er en skaphardrocker jeg. Dette er dritkult og hadde det ikke vært for at jeg er redd for at dette blir for heavy for de fleste så hadde jeg sagt rett til finalen. Nå heller jeg vel mere til andre sjansen jeg. Og jeg forventer stort innhugg i fyrverkeribudsjettet her ja.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *