Scenebildet

Ser at det på diverse nettsider er veldig mye diskusjon om hvordan scenebildet i bakgrunnen er for hver artist. Og det har vært noen land som ikke har vært så fornøyd med det de har fått tildelt. De kan vistnok sende inn ønske til de som produserer programmet, men det kan altså produsenten bry seg akkurat så mye han/hun ønsker selv. Men, er vi ikke litt på tuppa nå dere. Rekk opp hånden de som husker bakgrunnsbildene til Russland i fjor, eller Serbia for to år siden! Akkurat, jeg husker dem ikke og jeg tviler på at disse landene hadde tapt hvis de hadde vært forferdelige. Nei, leverer du sakene dine og har en låt med allmenn appell kan de gå deg godt uansett scenebilde tror nå jeg.

Vi jobber oss nedover listen på de tretten landene som skal øve i dag. Malta leverer som vanlig varene og ingen kan ta fra henne det faktum at hun er en stor artist. Hun er litt stor i størrelse, men jeg synes nå at det hun hadde på seg på denne øvelsen var til fordel for henne. Hun så da faktisk litt slankere ut med dette på seg. Men, dette er nå engang en sangkonkurranse og ikke utseende-konkurranse så jeg regner med at de som stemmer bryr seg mere om sangen enn på utseende på den som synger. Dessverre for Malta er ikke sangen av det mest spennende slaget så de som ønsker to ukers tur til Malta nesten år må nok belage seg ett annet tidspunkt enn mai…..

Bosnia har virkelig tatt til seg kommunist-looken. De har heldigvis fått rød bakgrunn (noe i blått hadde blitt helt feil her) og marsjeringen og trommingen gjør dette til en perfekt kandidat til årets kommunistlåt. Veldig flott låt dog og de er den låten som leder avstemmingen her i halln i første semifinale. Og Norge leder i vår semifinale.

Så må jeg avbryte denne bloggen med ett bilde. Gjett hvem jeg fikk elget meg innpå:

p5080074.JPG

Den ungarske sangeren liksom bare satt og hengte her i pressesenteret. Ungarn er vel min favorittlåt foruten Norge naturligvis.

Kroatia er siste land i denne bolken. Kjempeflott stemme på denne karen og en veldig så typisk balkanballade. Vindmaskinen står på fullt kjør og da passer det jo bra med flagrende gevanter på de kvinnelige koristene.  Så får vi håpe det blåser mange nok poeng i kroatisk retning i den andre semifinalen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *