Nå nærmer det seg for Norge

Nå er vi igang med bolken av land før Norge. Først våre venner fra Irland. Det er en sang det formelig spruter av, men de gjør dessverre veldig lite av seg på scenen. De står «milevis» fra hverandre og det ser ikke så bra ut på TV er jeg redd. Litt vrikking med rumpa i takt med musikken holder ikke i dette selskapt nei. Men, det er dog kjekt å se at glitterbuksedress har fått sitt comeback. Den som har sett Anne Karine Strøm’s opptreden i den internasjonale finalen i 1976 glemmer det aldri. Den irske sangerinnen fyller nok ikke de skoene nei.

Latvia’s sang handler om trafikkork og da er det jo interressant at dette dukker opp i bakgrunnen:

p5080077.JPG

Et skilt som peker mot Oslo ja. Skulle tro at de som hadde laget denne grafikken bare ville bruke hovedsteder til land som deltar.  Men, nei det stå Roma på en av skiltene. Uten at jeg fulgte veldig godt med, tror jeg at Oslo er den eneste nordiske hovedstaden funnet verdig til å være med her. Latvia har forstått hvordan de skal fremføre en låt på TV. Her skjer det noe i skjermen hele tiden og da blir låten straks mere interessant.

Serbia er vistnok en av morolåtene i år. Det er mulig serbere og de som føler et slags slektsskap til dem synes dette er moro. For meg er det 5 godt voksne menn som ikke kan danse + en ballettdanserinne som spretter og hopper rundt på scenen. Hvis dette skal være morsomt, så er det utenfor min humorrekkevidde. Synd, for selve låten kan jeg forsåvidt like.

Siste land ut før vi gjør oss klar for Norge er Polen. Fremføringsmessig er dette en drøm i hvitt, selv om Lidia har på seg grå kjole. Hun synger fantastisk, men med en så total mangel på innlevelse at det nesten gjør vondt å se på. Godt råd Lidia, gå på kurs hos islandske Yohanna. Hun kan allerede kunsten å levere en sang med innlevelse.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *