Norges øvelse

Da er Alexander godt i gang med øvelsen sin. Bakgrunnen som i grunn er mere mørk en fargerik har di ikke gjort noe med. Derfor har danserene nå lyse skjorter på seg. Og bare da blr ting straks bedre. Hele den norske troppen fremfører låten veldig bra, men uten ett entusiastisk publikum i salen blir det ikke det helt rette trøkket i låten. Men, jeg tror nå engang at Alexander utfører artisteriet sitt best med ett publikum tilstede. Skulle jeg pirke på noe er det vel kanskje at jeg synes danserene stod litt mye stille til tider. Og når man ser det på TV-skjermen virker det kanskje litt rart. Men, det sjarmerende smilet til Alexander er veldig så tilstede og det er bra. Alt i alt, nok en god gjennomføring, men den som produserer TV-bildene kan vl kanskje skjerpe seg litt. Kan virke som om de glemmer å fokusere på det viktigste som skjer på scenen i noen øyeblikker.

Av en eller merkelig grunn har man skikkelg trøbel med å komme igang til rett tid etter middagspausene. Så akkurat nå er vi over 30 minutter forsinket i henhold til opprinnelig timeplan.

Armenia vil jeg ikke få sett i dag, da er det norsk pressekonferanse, men en gjennomkjøring for Kypros skal jeg da holde ut til.

Dette er og blir en tissepauselåt. Stakkars hun gjør så godt hun kan, men dette blir en gigantisk nedtur for dem å være på rett etter Norge. Det gjør ikke akkurat saken bedre at hun ikke er blandt de beste stemmemessig heller. Jeg ønsker dem all lykke, det trenger de i massevis.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *