Kjempetabbe

I går var jeg egentlig klar for fest og så orket jeg ikke dra. Veldig dumt all den tid den norske delegasjonen var der. Vel, jeg treffer dem i dag på deres andre prøve. Det er veldig mange flere folk her enn sist så Alexander kan forvente fullt trøkk.

Jeg bor på et hotell hvor hele 17 delegasjoner bor. Og i går øvde Albania rett utenfir døren til mitt rom. Jeg bor rett ved foajeen der man går ut fra heisen i 21.etasje. Så de som tror at en deltagelse i Grand Prix er litt sang og mye ferie og festing for en artist må nok revurdere sin holdning. Og i dag morges gjorde hun yoga-øvelser på samme sted.

I dag klarte jeg endelig og komme meg til den røde plass. Bildebevis her:

p5080069.JPG

Selve plassen er fortsatt avsperret pga militærparaden i morgen. Ellers fikk jeg meg en snarttur innom det kjente kjøpesenteret GUM. Kredittkortet mitt tåler nok ikke noe utvidet shopping der ned. Ganske så voksne priser ja.

Men, over til musikker. Tre land har øvd hittil. Første land ut var Romania. Fresh og sprudlende så det holder, men dette blir vel i grunn litt forutsigbart. 5 jenter med totalt BMI på cirka 30 som svinser med svansen og kaster på det lange håret sitt. Ikke akkurat revolusjonerende i Grand Prix nei.

Neste land ut som også sliter er Finland. Låten er kjempekul den, men slik musikk fungerer veldig sjelden på TV. Rapperen, kan bare rappe og er ikke stor på bevegelse. De tre kvinnelige sangerene er ikke akkurat helt stor på dansesiden de heller. Og til slutt to drillgutter med ild på begge ender av drillstaven. Og de går i hardrock-kostyme slik at vi ikke skal tro at Finland har glemt at de er hardrocklandet fremfor noen i Grand Prix.

Portugal på sin side er veldig fargerik i fremføringen, men denne låten er så gudsjammerlig intetsigende, Den samme avslappede rytmen i tre minutt blir nok minst 2 minutt for mye for de fleste er jeg redd.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *