Næmmen Sverige da

Jeg regner med at det er ganske mange som også er interresert i hvordan det går i den første semifinalen avstemmingsmessig her på pressesenteret. Vel her er resultatlisten:

p5070049.JPG

Litt underlig at Sverige er så langt nede all den tid de har øvd i dag. Men, på denne listen vil det komme mange endringer. Akkurat det er jeg temmelig sikker på. Som dere ser her leder Bosnia med nesten 50 poeng. Akkurat nå leder Norge med nesten 80 poeng i sin semifinale. Og skal du stemme må du stemme i begge semifinaler og hvis jeg ikke husker feil hadde Norge 463 poeng sist jeg sjekket. Så vi leder overlegent egentlig. Men, husk dette er de som er her på pressesenteret. Og de bestemmer ikke utfallet nei.

I dag er det forresten veldig mye mere folk på pressesenteret. Mye mere aktivitet ihvertfall. Vel, tre land til har øvd.

Sveits har nå slått på røykmaskinen og blitt gutta i røyken. (veldig billig moro det her ja…) Det kjører på med en ganske så vanlig rockeact og vel, det er kanskje ikke så bra TV, så de har i grunn falt litt hos meg. Men, det er en catchy låt, så hvem vet.

At tyrkiske GP-sangerinner kan riste på hoftene sine er vel kanskje ikke noen stor overraskelse. Og det er ganske så mye av det i denne sangen. Catchy, uten å imponere er vel i grunn min mening om dette bidraget. Dette har vi vel sett før i grunn.

Israel har en sang som bare vokser i mine ører. Flott fremføring og flotte stemmer på denne duoen. I grunn er mitt eneste ankepunkt mot denne låten at i denne sangen om håp så bruker de sort kostyme. Det skjærer i mine øyne. Men, kjære vene, lekre kjoledrakter. Og nok engang har de trøbbel med kostymet. Det lange slepet på kostymet setter seg til tider fast i ting og tang på scenen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *