Billettene i lommen

Da kan jeg roe ned alle de som skal til Moskva og skal ha billett fra meg. Jeg har fått dem. Akkurat nå går jeg med billetter verdt 45,000 i bukselommen min. Litt spooky og jeg ser frem til jeg kommer til hotellet i kveld og blir «kvitt» dem.

Glemte å fortelle i går at jeg var innom Euro-cafeen her i Moskva. Litt av en skuffelse i grunn. Foreløpig var det bare en vanlig litt overpriset kafe, men kanskje den blir bedre sånn etterhvert. Ellers så har Grand Prix-standen endelig kommet i gang. Det viktigste her er naturligvis avstemmingen og gjett hvem som ligger først i andre semifinale:

p5070048.JPG

For en time siden var det Azerbaijan som ledet, men nå er det altså oss. Vi får se hvordan denne listen utvikler seg når dagene renner på.

Flere land har øvd. Hviterussland sin versjon av «Fångad av en stormvind» (Mye vindmaskin med andre ord) rocker på, men det skal vel holde hardt for en semifinale plass. Sverige derimot har skrudd opp seg. Malena har siden siste prøve vært i Stockholm og sunget i en live-overført opera der, pluss vært i Wien og øvd på en annen opera. Travel dame med andre ord og siden dette var avtaler inngått for fem år siden var de en smule vanskelig å komme ut av. Uansett, jeg syntes da at Sverige var mye friskere på scenen i dag og det er liten tvil om at dette vil funke som bare juling på scenen.

Neste land ut skulle egentlig vært Armenia, men de har byttet øvingstid med Slovakia. Slikt har skjedd før, så det er egentlig  ikke noe stor sak. Jeg aner ikke årsaken, men uansett Slovakia ser veldig bra ut på scenen. De synger veldig bra, men det er nok selve låten som er mitt største ankepunkt mot akkurat denne låten. Den vil nok bli stemplet som kjedelig av mange. Synd, den fortjener det ikke.

Akkurat nå øver Andorra. Fem flotte jenter på scenen, med en frisk fremføring, men her også. Låten er nok ikke sterkt nok. Synd, nok engang  de fortjener også en finaleplass.  Vel, det gjør vel i grunn de fleste landene, men jeg har nå engang litt mere sympati med de landene som kanskje har litt mindre budsjett en slike land som Hellas, Ukraina og Hviterussland. Og så bare det er sagt, det er pengebruken og overdådigheten jeg reagerer på ikke sangen nødvendigvis.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *