Da tar vi snart kvelden

Som ventet sparte ikke akkurat Ukraina på kruttet. Her er det «helveteshjul» som ganske så sexye Svetlana vrikket seg ut av etterhvert. Tre muskelbunter av noen dansere løp rundt henne som noen annenrangs slaver. Og for å toppe det hele bare måtte hun spiller litt trommer også. Det er helt greit at man bruker effekter på scenen, men her har altså Ukraina etter min mening gått over streken. Det blir så mye som skjer at man rett og slett glemmer låten. På pressekonferansen fortalte jeg Svetlana at hun var Alexander Rybak’s favorittlåt. Og som den hyggelige damen hun er så var naturligvis Alexander hennes favoritt og de hadde møttes i Stockholm så da så. Og han var sååå talentfull så.

Den estiske låten etter fyrverkeriet fra Ukraina er litt av en befrielse. Jeg vil nesten si at de har en fordel som kommer akkurat her i programmet. En behagelig låt som virkelig fortjener å gå videre til en finale. Og det fortjener Estland, de har mange mislykkede forsøk nå.

Siste land ut i den andre semifinalen er Nederland. Tre godt voksne karer som prøver seg på en discolåt. De er vistnok umåtelig populære i sitt hjemland og de burde vel i grunn være fornøyd med det. På denne prøven stiller de med lysorgel i dressen og lykt i håndflaten så man kan jo si at de har en skinnende fremføring. Jeg er dessverre redd for at det ikke vil skinne altfor mange poeng ned til dem når det skal stemmes.

I morgen snur vi bunken og vi er i gang med første semifinalelåt igjen. Pån igjen med andre ord.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *