Så roer vi litt ned

Vel, det er en sannhet med modifikasjoner. En av de aller største favorittene Hellas har hatt sin pressekonferanse. Jeg har en følelse at det er ganske så mange TV-stasjoner i Hellas, for her var det veldig mange TV-kameraer in action. Siden Sakis har vært med på dette sirkuset før både som artist og som programleder så var han mere avslappet denne gangen og mere innstillt på og nye øyeblikket. Så populær han er klarer han sikkert det. Visste dere forresten at hvem som blir programledere enda ikke er kjent? Det ble en del spøking på pressekonferansen om at Sakis kunne ta denne jobben i år også siden han har erfaring fra før av. Det blir nok noen andre som får den jobben ja.

Litauen har øvd. En ung gutt begynner sangen bak flygelet før han erobrer scenen. Det er kanskje en smule Elton John’sk over låten, men som sagt bare en smule. Etter fire raske låter er jeg redd for at denne låten vil bli brukt til tømming og påfylling av væske og noe og bite i. Dere kjenner til ordet: Tissepauselåt.

Når man er ferdig med nødvendige gjøremål under foregående låt, blir det litt mere fart under Moldova’s låt. Veldig energisk fremføring, men nok en smule for moldovsk for den alminnelige europeer er jeg redd. Men, de skal ha pluss for etnisk sang da.

Albania har også sin del av etniske elementer i sin sang, men i grunn er det ren og skjær disco. Hun synger bra, men er vel i grunn litt stiv på scenen i en slik låt. Men, hun blir vel litt mere løssluppen sånn etterhvert.

Ellers har Hviterussland sviktet oss i dag. Ingen iskrem, en skandale apør du meg.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *