Grei trekning i år

Det er alltid spennende  med trekningen til finalen og semifinaler. Riktignok er det bare de fire store + arrangørlandet som trekkes til finalen, men i semifinalene er det full trekning og Norge endte denne gang med å synge som nr.6 i sin semifinale. Forsåvidt en grei trekning all den tid de 5 låtene som er foran oss er rolige låter så Norge er garantert å være den første låten som lager liv i salen.

Men, egentlig er ikke startrekkefølgen så big deal. Har man en god låt så vil man gjøre det bra uansett, gode plasseringer har man fått fra alle startposisjoner.

Jeg er heller litt mere bekymret for rekkefølgen på avstemmingen i finalen. Etter at Danmark har stemt som land 37 er det 5 land etter dem som ikke er kjent for å øse sine stemmer utover Norge.

Ellers så har det offisielle billettsalget startet og som ethvert salg på internett så har nok noen servere crashet ja, Men, vi i GP-klubben slipper heldigvis slike køer. Nå har vi våre billetter bestilt og for de som har sett setekartet for salen i Moskva så sitter GP-klubbene mellom VIP-setene og scenen. Med andre ord de beste plassene. Som dere skjønner så lønner det seg å være med i klubben vår…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *