Norge på topp

På avstemmingen på nettsiden ESCToday er Norge tilbake i toppen etter et par uker på andreplassen. Det siste landet som kom inn på denne listen våre kjære naboer Sverige entret listen på en 13.plass.

Vi har en score på 83,7 og ligger rett foran Litauen på 81,9. Ned til Estland på tredjeplassen er avstanden stor, de har «bare» 57,5. Som nevnt ligger Sverige på 13 plass med 23,8. Ellers ligger våre nordiske venner på 5.plass (Finland 47,0), 7.plass (Island 41,9) og til slutt Danmark på 19.plass med 13,3.

På den motsatte enden av listen formelig troner fjorårets sølvvinner Ukraine med -181,7. Denne sisteplassen er rimelig klar det det nestdårligste landet Hviterussland har -158,6.

Den største overraskelsen for meg er vel at to forhåndsfavoritter Spania og Hellas «bare» er på henholdsvis 9.plass (37.8) og 23.plass (10,9). Det er bare 2 uker siden Spania lå helt i toppen av listen.

Vel, selv med en liste som dette som setter Norge helt på toppen så bør vi holde hodet kaldt. Her er det stort sett GP-fans som stemmer og smaken til oss stemmer ikke alltid med det som blr det endelige resultata. Husk hvordan det gikk med Sverige i fjor. De var øverst og veldig høyt på listene hele tiden. Men, det endte med kvalifisering til finalen med ett nødskrik og 18.plass i selve finalen. Og det kan også bli Norges skjebne i år, selv om jeg nok ikke helt tror på akkurat det nei.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *