Siste sjansen i Sverige

Så skal det avgjøres hvilke 3 låter for de siste billettene til den svenske finalen neste helg. 2 låter blir stemt frem av publikum og den siste blir valgt ut av den internasjonale juryen i kveld skulle jeg tro.

4 dueller i kveld og mange kjente ansikt blandt duellantene.

1.duell er mellom gruppen Scotts og Sarah Dawn Finer.

Scotts – Litt opprocket dansebandsmusikk og vokalisten har definitivt sjarmen på plass. Alt i alt vil jeg vel si at dette kvalifiserer til en 3 på terningen.

Sarah Dawn Finer – Typisk stor ballade som Sarah fremføre med bravur. Men, selve låten er ikke allverden og den kjolen er overkill spør du meg selv om den fargerik og de mente at vår egen Maria gav Sverige puppesjokk. Disse var større! Jeg gir 3 her også.

Tøff match det her, men jeg har en følelse at det blir Scotts jeg.  Og jeg tok feil….det ble Sarah jammenta.

2.duell er mellom Lili & Susie mot BWO

Lili & Susie – Her formelig oser det 80-tall og damene holder koken så det holder. Dette er en låt til å bli glad av så jeg slenger ut en 5’er her ja.

BWO – Verken det faktum at dette er BWO eller de rom-kostymene de bruker skulle tilsi at dette er en melankolsk ballade. Men, det er det altså og den blir fremragende fremført. En klar 5 fra meg, så dumt at de kjemper mot en av mine andre favoritter i kveld.

Denne gangen tipper jeg BWO og får feil nok engang ja. Hmm.

3.duell Amy Diamond mot Star Pilots

Amy Diamond – Kul låt, men Amy  synes jeg rett og slett er en forferdelig dårlig artist. Og i kveld sang hun da heller dårlig. Det er kun låten som gjør at jeg gir 2 her.

Star Pilots – Det er mulig at dette teknisk sett ikke er ett plagiat, men dette er 100% uoriginal ihvertfall. At noen lar dette slippe gjennom til en nasjonal finale er en skam. Jeg gir 2 for å være hyggelig.

Her er jeg likegyldig til hvem som går videre, skal jeg tippe Amy Diamond. Og jeg fikk feil igjen. Hmm har jeg liksom mistet teften nå.

4.duell Rigo feat. Red Fox mot Caroline Af Ugglas

Rigo feat. Red Fox – En veldig u-svensk låt kan man iallefall, men her er det ihvertfall originalitet så det holder. Tydeligvis en mangelvare i svensk GP-musikk. 3 får holde.

Caroline Af Ugglas – Endelig en låt som faktisk føles ekte. Finnes det en GP-gud ber jeg herved om at denne går videre. En klar 5’er spør du meg.

Please, please, please la Caroline gå videre da. Endelig fikk jeg rett, YESS!!!!!

Da er det klart for første duell for finalebilletten.

Sarah Dawn Finer mot Lili & Susie. Her er det vel ingen tvil om at det er Lili & Susie jeg vil ha videre,men hva bestemmer det svenske folket da?

2.duell for finalebilletten er mellom Star Pilots og Caroline Af Ugglas. og har det svenke folket en smule sans for kvalitet velger de Caroline.

Begge finaleartistene avsløres samtidig og det ble Sarah Dawn Finer og Caroline Af Ugglas (det finns en GP-gud ja).

Og til slutt skal den internasjonale juryens deltager avsløres og det ble Sofia som sang sangen Alla. Den røk faktisk ut i en av delfinalene, men fikk likevel finaleplass.

Da er alle 11 låtene klare til den svenske finalen og det blir en finale fylt av stort sett fart og spenning og noen gode ballader.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *