4.delfinale i Sverige

Endelig er det klart for den delfinalen der vår egen Maria Haukaas Storeng deltar. Det skal bli spennende og se hva hun får til der. Jeg har hørt alle låtene og jeg har i utgangspunktet ikke så store forhåpningene, men jeg tar med glede feil.

Sang 1 – Agnes – Love, love, love

Låt 4 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Noen har vistnok vært i klesskapet til Anne Karine Strøm, den gullame drakten har vi sett før ja. Anges synger sin tunge discolåt rett så bra, men som så mange svenske låter i år er den totalt blottet for originalitet.

Sang 2 – Star Pilots – Higher

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Var den forrige låten totalt blottet for originalitet høres denne nesten ut som ett plagiat. Og når artisten sliter med stemmen blir dette på grensen til pinlig. Nei, her må det skjerpes svensker.

Sang 3 – Susanne Alfvengren- Du er älskad der du går

Låt 5 – Fremføring 4 – Kostyme 2

Hmm, har bestemor rotet seg inn på scenen. Godt voksen dame som fremfører en ballade og det gjør hun da ganske så greit. Den har den melankolske touchen jeg liker så denne må gjerne gå videre. Men, kjolen oste kjerring dessverre.

Sang 4 – Anna Sahlene & Maria – Killing me tenderly

Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Kul åpning på låten og dette var definitivt fremgang fra det lille lydklippet jeg hørte før. Dritsexy fremføring av begge to og dette kunne vært en James Bond låt jo. Alt negativt jeg har sagt før unnskyldes og legges dødt og maktesløs. Kule kjoler på begge to.

Sang 5 – Thorleifs – Sweet kissin in the moonlight

Låt 1 – Fremføring 3- Kostyme 2

100% dansband og liker man dette så synes man sikker dette er knall. For meg som kan styre min begeistring blir dette bare 3 lange minutter. Men, alltid kjekt med mulighet for tissepause. men, blir ikke overrasket om dette går rett til finalen nei.

Sang 6 – Sarah Dawn Finer – Mowing on

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Solen gikk vist ned for kostymedesigneren her. Dette ble da veldig rosa da. Grei nok låt og Sarah beviser nok en gang at hun kan synge og siden den har ett litt melankolsk drag så får den godkjent av meg.

Sang 7 – Next 3 – Esta noche

Låt 3 – Fremføring 2 – Kostyme 4

Latinorap og dessverre som så mye rap er dette ikke mye å skrive hjem om. Og gutter hjem og øve på synging og rapping. Dere imponerte ikke på noen av områdene akkurat. Dere så dog ungdommelig og kule ut da.

Sang 8 – Malena Ernman – La voix

Låt 4 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Opera og disco en uslåelig kombinasjon liksom. Malena kan utvilsomt synge og denne låten kan jo kalles en smule original selv om dette har vært prøvd før. Trist kjole spør du meg så alt i alt en grei fremføring.

Det endte med at jeg faktisk likte Maria og Anna Sahlene’s låt best likevel. Men, jeg tror nå at det er Agnes og Thorleifs som får direktebilletten til Stockholm. Men, jeg håper inderlig at vår Maria blir blant de 4 beste i kveld da. Skal vi tippe på Susanne og Malena som de 2 siste blant de fem som går videre i første omgang. Og tok jeg feil, ja. Maria og Anna Sahlene kom bare på 7 plass og er ute med mindre de blir reddet av den internasjonale juryen. Sarah og Star Pilots tok de plassene jeg trodde Susanne og Maria/Anna Sahlene skulle ta.

Pauseinnslaget var en utrolig fin versjon av Se på mig.

Første duell ble mellom Star Pilots og Agnes og her ble det Agnes som trakk det lengste strået. Bra, kul discolåt dette her.

Andre duell er mellom Sarah og Malena. Så bra at Thorleifs røk ut. Siste låt i år som får direktebillett til finalen i Stockholm ble Malena, kult nok.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *