Klart for duell

I kveld er endelig klart for en nyvinning i Norge – Grand Prix-duell og jeg må jo forsøke og gjette hvordan det går i disse duellene.

Duell A – Kesera mot Espen Hana

Her skulle man tro at Espen har en fordel all den tid han slo Kesera i den første semifinalen. Jeg håper for egen del at Kesera-fansen virkelig har mobilisert, men jeg tror vel at det blir Espen Hana som trekker det lengste strået her.

Duell B – Surferosa mot Jani Santillan

Har vel en følelse av at Surferosa vil ta den enda lengre ut i kveld og at det vil være det som gjør at de vinner denne duellen.

Finaleduellen her blir da etter det jeg tror mellom Espen Hana og Surferosa og da tror jeg det blir nok Espen Hana ett lett bytte for Surferosa. Med andre ord skal vil det være en stor overraskelse om ikke Surferosa blir den av de første fire som får finalebillett.

Duell C – Sunny mot Publiners

Sunny hadde en mye sterkere fremføring enn Publiners etter min mening, men det er nok Publiners folkelighet som tar kaka her tror nå jeg.

Duell D – Foxy mot Jane Helen

Nok en duell mellom to bidrag som har møttes før. Og jeg tror nok at med mindre Foxy forbedrer seg betraktelig vil Jane Helen vinne over Foxy nok en gang.

Finaleduellen her blir da mellom Publiners og Jane Helen og selv om de låten til Publiners ikke rager veldig høyt oppe på min favorittliste så har jeg størst tro på dem her og Publiners for endelig lov til å opptre i Oslo Spektrum.

Ett lite usikkerhetsmoment her er at det er kun SMS-stemmer i denne duellen og avstemmingen har vært åpen i flere dager. Man skulle tro at dette vil favorisere litt mere ungdommelige låter, tiden vil vise det. Uansett tror nå jeg at det vil ende opp med at Surferosa og Publiners får ny spillejobb neste lørdag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *