Duellen i Ålesund by del 1

Da er det klar for Grand Prix-duell og vi får se om det norske folk lar duellene ende slik jeg tror eller om jeg er helt på jordet…

Duell A

Sang 1 – Kesera

De har muligens behov for ett kurs i diksjon, det er ikke helt enkelt å høre hva de synger, men til min glede har de tatt tak i mitt forslag om kostyme endring. Bra gjort gutta og dette ble jeg i partystemning av definitivt. Terningkast 5 fortjener de.

Sang 2 – Espen Hana

Han har i grunn gjort minimale endringer i sin opptreden og hvorfor skulle han egentlig det. Sterk fremføring av en behagelig låt. Fortjener terningkast 5 han og. Dette blir jevnt tror nå jeg, men danseshowet kunne han kanskje spart oss for.

Og den som vant duellen var Espen Hana. Rett tippet av meg. 

Duell B

Sang 3 – Janni Santillan

Jeg liker melankolske låter noe enormt og Janni behersker denne stilen veldig bra. Og hun har hevet seg mange hakk fra den forrige opptreden hennes. Veldig synd at hun konkurrerer mot Surferosa i grunn. Jeg deler nok en gang ut terningkast 5 jeg.

Sang 4 – Surferosa

Mariann steg mange hakk kostymemessig  og det gjorde i grunnen fremføringen også. Jeg er temmelig sikker på at dette blir duellseier ja. Strekker meg til terningkast 4 her.

Og vinneren av denne duellen ble Surferosa, ikke noe stor overraskelse nei.

Duell C

Sang 5 – Sunny

Ingen fremgang kostymemessig her nei og selv om Sunny gjør enn flott opptreden og låten forsåvidt grei nok, men så blir låten litt for intetsigende for meg. Terning kast 3 får holde.

Sang 6 – Publiners

Kan vi kalle dette bygde-pop? Det svinger uten tvil og det oser av hentydninger til folkemusikk. Så spørs det om de som liker slik musikk sender mange nok SMS’er inn. Det får holde med terningkast 3 her og.

Dette er etter min mening den svakeste duellen musikalse sett og for meg er det hipp som happ hvem som går videre og den som faktisk gjorde det var Publiners. Tre av tre rette hittil, WOW.

Duell D

Sang 7 – Foxy

Her låt det litt surt er jeg redd og dere er kanskje tøffe jenter, men det kostymet dere har på dere passer rett og slett ikke spør du meg. Låten er dog litt tøff så de får få terningkast 3 likevel da.

Sang 8 – Jane Helen

De som påstår at jenter ikke kan spille tøff rock kan sette tenna i tapetet og angre alt de har sagt. Disse jentene ruler så det holder og må bare slå Foxy. Jeg slenger ut en 5er på terningen jeg.

Skal jeg gjette rett for fjerde gang må Maria si at Jane Helen går videre og det sa hun.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *