Da var det klart for de syv siste låtene

Siste ordinære delfinale skjer i Skien i kveld og endelig kan Telemark kalle seg for ett Grand Prix fylke de også. Og hva synes jeg så om kveldens håpefulle?

Sichelle

Typisk R’B-låt som kanskje fungerer på radio, men jeg er redd at den vil falle gjennom på TV, men kanskje med ett bra show så vil det være en mulighet

The Rebelettes

Rett tilbake til 60-taller og dette svinger det faktisk av. Fare for at godfoten vil trampe takten her, håper den får ett videre Grand Prix-liv.

Ovi

En skikkelig radio-vennlig låt som er så ordinær at det halve hadde vært nok. Det svever liksom inn i ingenting og er nok veldig forglemmelig er jeg redd.

Jane Helen

Veldig rockete til Grand Prix å være, men her ønsket alle typer musikk velkommen, men det er vel en fare for at de fleste synes dette er vel tungt og tøft.

Foxy

Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg liker denne låten, den har sine gode sider, men den er også rotete på en måte.

Sunny

Tja, nok en låt som sikkert kunne gjort seg på radio, her i dette sirkuset blir det bare masete og litt malplassert kanskje.

Alexander Rybak

Årets største favoritt og det blir spennede om Alexander klarer det presset. Her skal det ikke gjøres mye feil før noe synes at låten er en nedtur.

Når det gjelder sjanser til å gå videre er det vel større sjanse for at det blir tropenatt i natt en at Alexander Rybak ikke går videre. Men, hvem han får med seg er et litt mere åpent spørsmål. Jeg tipper på The Rebelettes og at Sichelle og Foxy får seg Ålesund-tur. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *