Siste delfinale

Da må jeg vel spre mine siste terningkast til de 7 siste låtene ut i årets Melodi Grand Prix.

Men, først må jeg gi en klar 6’er til NRK og de som står bak årets norske finale. I år har de virkelig lagt seg i selen og lager et megabra show. Jeg sa det til dem i går, nå begynner norsk finale å ligne på internasjonal finale. Veldig bra!!!

Over til artistene og det de fikk til:

Sang 1 – Sichelle

Låt 5 – Fremføring 3 – Kostyme 6

Utrolig bra effekt med speil på scenen og de og den kjempeflotte kjolen til Sichelle gjorde at denne låten vokste betraktelig i mine øyne. Stemmemessig slet Sichelle en smule, men hun kom gjennom låten med bravur likevel.

Sang 2 – The Rebelettes

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Fengende låt utvilsomt, og jentene gjør så godt de kan, men de klarer på en måte ikke å slå seg helt løs og det blir en hemmelse for denne låten som absolutt hadde potensiale. Klærne var ikke mye og skryte av er jeg redd.

Sang 3 – Ovi

Låt 3 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Dette er dessverre en ganske så intetsigende låt, men det er ingen tvil om at Ovi er en artist som kan opptre. Han hever denne låten mange hakk med en veldig sterk fremføring. Og kostymemessig er det kun koristenes kule kostymer som får godkjent.

Sang 4 – Jane Helen

Låt 4 – Fremføring 4 – Kostyme 4

Disse kule jentene fikk faktisk taket til å løfte seg litt, de fremførte denne tøffe låten med skikkelig attityd. Jeg er vel egentlig ikke så glad i sånn musikk, men denne låten ble jeg litt hekta på. Og så tøffe jenter må vel nesten ha slike kostymer.

Sang 5 – Foxy

Låt 4 – Fremføring 3 – Kostyme 2

Egentlig en kul låt, men sånn etterhvert blir de veldig repeterende og masete. Jentene i Foxy gjør så godt de kan, og selv om jeg ikke tviler på at de gjør sitt alle beste blir det litt halvhjerta det hele. Kostyme var sikkert tøffe, men falt ikke i min smak.

Sang 6 – Sunny

Låt 2 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Dette var dessverre en meget forglemmelig låt og det er veldig synd for Sunny gjorde en fantastisk opptreden. Absolutt en artist jeg vil se mere til. Hun ble annonsert som en fargerik dame, men det så man ikke mye til i kostymet nei. Nitrist greier.

Sang 7 – Alexander Rybak

Låt 5 – Fremføring 5 – Kostyme 3

Alexander tok Norge med storm og det med en fremførelse som topper det meste vi har sett på en Norsk Grand Prix-scene. Fremføringsmessig virket han litt fraværende/nervøs så jeg holder igjen toppscoren der. Og kostymene, nei, nei, nei. Totalt ukoordinert, her må noe gjøras…….

Min Grand Prix-intuisjon er for nedadgående er jeg redd. Bortsett fra bankers’en Alexander Rybak, var det totalt bom for meg. De tre andre jeg tipper på endte på de tre siste plassene. Jeg ble litt overrasket over at Ovi gikk direkte til finalen, men han hadde en veldig sterk fremføring og slik synes gjennom TV-ruten. Det er vel sterke fremføringer som gjorde det for Sunny og Jane Helen også og det er jo flott at gode fremføringer blir satt pris på.

Nå får vi vente i spenning til mandag for å få vite de 2 siste låtene til Siste Sjansen neste helg. Og som de opplyste i går kan man stemme på vg.no så benytt sjansen hvis din favoritt ikke har gått videre.

Ellers fikk jeg hilst på Anita Skorgan og takket henne for at vi endelig fikk se henne på en Grand Prix-scene. Det var jammanta på tide.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *