Dårlig gjort Wenche Myhre

I dag kom endelig nyheten om hvordan de 2 siste låtene til Siste Sjansen-cupen som blir arrangert i Ålesund neste helg blir valgt ut. Jeg synes det er veldig positivt at den av de tre låtene som kommer på 5-plass med mest innringte stemmer får en plass. Bra er det også at folket via internett skal få velge den åttende og siste låten også.

Jeg har blitt fortalt at Lene Alexandra var under 100 stemmer unna en plass i finalen da hun var med i Siste Sjansen i fjor så som dere skjønner så teller hver en stemme. Så stem på din favoritt.

Det jeg ikke er så fornøyd med er at Wenche Myhre har bedt seg fritatt fra Siste Sjansen. Etter min mening er dette ikke noe mindre enn en skandale. Det er ett hån mot hele konkurrransen at hun ikke slipper å følge de reglene alle de andre unge talentfulle artistene som hun selv uttaler det må gjøre det. Jeg er sikker på at det er mange artister som kunne tenkt seg å delta i Grand Prix og fulgt reglene til punkt og prikke. Jeg har full forståelse for at NRK strekker seg litt lengre i forhold til en kjent artist, men dette er kanskje å strekke den strikken litt for langt.

Men, den største skandalen er måten Wenche Myhre behandler sine fans på. Det er faktisk en stor mulighet for at akkurat hennes låt er den låten av de som kom på 5.plass som fikk flest telefonstemmer. Alle de som stemte på Wenche har dermed kastet bort alle pengene de brukte på å stemme på henne og det er rett og slett dårlig gjort mot sine fans. Jeg er helt sikker på at de som stemte eller stemmer i morgen på den artisten som får en plass i Siste Sjansen vil være fornøyd med at deres stemmer faktisk gjør at akkurat den låten får en sjanse til. Men, den gleden frarøver Wenche sine fans. Dårlig gjort!!!

Wenche har jo i den siste tiden reklamert for en energipille, jeg er redd hennes heller slappe opptreden sist helg ikke er verden beste reklame for den pillen nei……

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *