6 dag med øvelser

Dere som er innom disse sidene ofte har sikkert lagt merke til det flotte bilde av Mira og meg. Og sånn bare for å avkrefte alle rykter, vi er bare gode venner….

Ellers kom det noe flere fra GP-klubben til Beograd i går så da er jeg ikke så ensom lenger….ikke det at man er så ensom her da, det vrimler jo av GP-fans her.

Var nok en tur på Euro-klubben i går. Ikke så mye folk der, men vi fikk likevel oppleve en minikonsert med Beauty Queens. Det var disse 5 jentene som koret for den serbiske vinneren Marija i fjor og de har nå startet eget band. Og foruten å synge trakterer de både tangentinstrumenter og fiolin. De serverte oss noen av sine egne låter, ABBA-låter og noen tidligere GP-vinnerlåter.

Akkurat nå øver Armenia. Det er mulig det er litt tidlig for henne, hun sprudler ikke akkurat på scenen i dag og hun øver definitivt ikke i kostymet sitt. Får håpe hun ikke har brukt opp alt kruttet allerede.

Ventet mer å sende denne rapporten til Nederland hadde hatt en gjennomkjøring av sin låt. Og Hind er faktisk en positiv overraskelse. Sjarmerende fremføring og med årets høyeste splitt på kjolen kanskje.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *