Da får det holde for i dag

Etter en pressekonferanse med ikke så mange spørsmål, men desto mere synging er det helt klart at Maria har sjarmeutstrålingen sin på fullt trøkk.

En pressekonferanse med få spørsmål kan bli en smule pinlig, men det problemet tok Maria på strak arm. Foruten å synge to sanger fra sin siste CD sang hun også sin norske favoritt GP-låt og det er intet mindre enn «Romeo» Og nåtidens Grand Prix-artister som synger sine favoritt GP-låt er alltid ett populært innslag.

Da har Norge ikke flere øvelser før det er første generalprøve på mandag. Og i mellomtiden skal vi norske på fest hos den norske ambassadøren i morgen + gå i 17.mai tog på lørdag naturligvis.

Ellers har isdronningen fra Polen øvd. Hele nummeret hennes fremstår som litt kaldt nemlig. Irland er et fyrverkeri at farger og stakkars Gisela fra Andorra må nok finne tonen snart, det hun fremfører nå er ikke akkurat rent nei.

Jeg går nok en gang glipp av Bosnia’s øvelse, og siden den ikke er en av mine favoritter overlever jeg nok det. Ett hovedelement i denne sangen er vistnok at artistene henger opp klesvask……kanskje innslaget er sponset av Blenda?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *