Jeg kan ikke være overalt samtidig

Ser at enkelte etterlyser info fra enkelte lands øvelser og pressekonferanser. Vel, jeg kan ikke rekke overalt, men prøver nå så godt jeg kan. Men, noen går jeg altså glipp av….. Uansett her er ett bilde som beviser at jeg var tilstede på Norges øvelse i går.

morten.jpg

Etter siste blogg har Finland øvd. Dritkul låt, men fremføringen er veldig forutsigbar. Her er det ett metalrockband på 4 stykker som står rett opp og ned og synger. Og to bleike finske hardrockere i bar overkropp er nok dessverre ikke det beste stemmefiskeinstumentet du kan komme opp med i dette sirkuset er jeg redd.

Romania har en veldig typisk mann/dame ballade fremføring. De står laaaaagt fra hverandre i begynnelsen og ender i hverandres armer til slutt. Søtt, men forutsigbart og kjedelig.

Russland har måttet vrake stigen og står nå «bare» tilbake med isbanen sin. Man skulle kanskje tro at Dima hadde forbedret engelskuttalelsen sin siden sist gang han deltok. Han jobber jo vistnok nært med mange kjente amerikanskje produsenter og har jo skrevet denne låten sammen med en av dem. Men, nei du. Ordet «impossible» blir uttalt «impaasibaal». Og når han på scenen synger mot den mannlige isdanseren, ja da blir det nesten noe homo-erotisk over det hele. Og når han i tillegg river av seg skjorta ja…..say no more. Men, bare så det er sagt, det er ikke ekte is på scenen. Dima fremfører sangen barfotet og det hadde vel vært en smule kaldt uten sko på sånn som har tråkker rundt på den? Men han kan synge, selv om det blir en smule overdramatisk til tider så blir nok dette en ny sterk plassering til Russland.

Siste land jeg rekker å se på i dag er Hellas. Jeg må være på norsk mottagelse i ambassaden om noen timer. Greske Kalomoira er veldig rosa og blir veldig Barbie spør du meg. Men, hun er da sjarmerende da…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *