På flaska kjenner du partiet

Flasker under skoledebatt (foto: Sverre Lilleeng)Hvilke ungdomspartipolitikere drikker av disse flaskene?

Skoledebatter kan være utmattende saker. Derfor har politikerne med seg drikke på podiet. Vi avslører hva ungdomspolitikerne foretrekker.

Farris Naturell
Mineralvannet i den blå flaska med blå logo er en modernisert versjon av vannet som har blitt tappet fra kilder i Larvik siden 1907. Dette er utvilsomt et konservativt og trygt valg. Ingen overraskelser, bare stø kurs.

Høyres representant i skoledebatten drikker naturligvis blå Farris.

UNICEF-vann og Pepsi Max
En krone fra hver flaske går til å gi barn i Malawi rent vann. Dette er med andre ord drikken for den samfunnsbevisste og engasjerte.

Selvfølgelig er det SV-representanten som drikker UNICEF-vannet. Litt mer overraskende er at han har valgt å drikke den sukkerfrie brusen fra storkapitalistene i amerikanske PepsiCo i tillegg.

BonAqua Lemon
Coca Cola-konsernet lanserte vannet med sitronsmak i 2002. Det latinske navnet til drikken betyr godt vann.

Kanskje er det navnet, og de smått intellektuelle overtonene som gjør at lærerpartiet Venstres representant drikker BonAqua.

Red Bull
Den østerrikske energidrikken ble først lovlig i Norge tidligere i år etter en regelendring i EU. Fram til da var den forbudt på grunn av det høye koffeininnholdet.

Opphevede forbud er noe Frp pleier å like, så hvorfor ikke feire med en Red Bull som Frp-representanten drikker her?

San Pellegrino
Importert kildevann fra de italienske alpene. På flaska loves det at vannet har vært gjennom en naturlig filtrering. Det skal visstnok ha en distinkt ren smak og en perfekt blanding av mineraler.

Dagens store overraskelse: Det er Senterparti-reprensentanten som har kjøpt dette vannet fra andre siden av Europa. Bryter kanskje litt med prinsippet om kortreist mat og drikke?

Farris Lime
Farris med limesmak kom på markedet fire år etter at årets førstegangsvelgere kom til verden. Til tross for at den er en nykomling i Farrisfamilien, er det ikke akkurat revolusjonært å drikke mineralvann med lime.

Et par hakk mer sprelsk enn versjonen uten smak. Ikke spesielt spennende, men ganske trygt. Arbeiderpartiets mann drikker Farris Lime.

Dette innlegget ble publisert i Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Venstre og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *