Anti-homo-pille til folket

Ludvig Nessa i Abortmotstandernes liste (foto: Lise Åserud/Scanpix)Små og rare partier: Her dukker Abortmotstandernes liste naturlig opp. De vil forby abort og syns det er på tide å finne opp en anti-homo-pille!

Deres hjertesak er selvsagt å bekjempe abort. De mener det burde likestilles med drap i forhold til straffeloven.

Når det gjelder prevensjon har de ikke bestemt seg helt, men er i mot både p-piller og angrepiller fordi det har en slags aborterende effekt.

Hør førstekandidat for abortmotstanderne i Østfold Ludvig Nessa fortelle forsøket på å drepe Gud under.
Download

Homokur på blå resept?
Ludvig Nessa og abortmotstanderne er ikke snauere enn at de vil bruke skattepenger på å utvikle ei pille for å kurere homofili.

– Homofili er en perversjon som er helt unaturlig, sier Nessa.

For rent utseendemessig er det jo åpenbart at mannen og kvinnen passer sammen på en mye bedre måte enn to menn ville gjort ifølge Nessa. Han mener også at det gamle lovsystemet var mye bedre fordi det forbød homofili.

Hør mer om homopilla under.
Download

Hva synes du om forslagene til Nessa og Abortmotstandernes liste?

Dette innlegget ble publisert i Små og rare partier og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Anti-homo-pille til folket

 1. Oda sier:

  Dere er noen jævla idioter som tror at mennesker er Guds undre. For det første stammer vi fra apene, det vet vi godt. 🙂 For det andre, hvis alle mennesker er så jævla verdifulle, HVORFOR skal ikke jenter, unge eller gamle, som mener de ikke er istand til å gi sitt kommende barn et verdig liv, få lov til å gjøre noe med saken før det er for sent? Er det bedre å la et barn hoppe fra fosterhjem til fosterhjem, bli gatebarn eller annet bare for å gjøre den guden som ikke finnes – og om han gjør det, tror dere ikke han vil ment at det beste ville være å lære av en feil UTEN å ødelegge sitt og et uskyldig barns liv? – til lags?

 2. Marthe sier:

  Haha! Dette er virkelig det dummeste jeg har hørt på lenge! Og ikke nok med det, men de er et seriøst (men veldig lite) parti. At det fortsatt finnes mennesker som tenker på denne måten er nesten utenkelig, men her er vel beviset.

 3. Alex sier:

  «For det første stammer vi fra apene, det vet vi god» Ehm. Tror du burde få deg litt mer kunnskap enn det du har nå.
  Ellers, for et tulleparti. 🙂

 4. Ole sier:

  Saksopplysning: Vi stammer ikke fra apene, vi har bare felles stamfedre. Evolusjon har foregått, og det finnes ingen Gud – i hvert fall ikke den Bibelen beskriver. 🙂

 5. Matias sier:

  Stakkars journalist

 6. Mariann sier:

  Ang. meningene om abort, som jeg selv er imot, så er jeg litt enig, men det med «homopilla» er jo bare tullball. At det virkelig finnes noen som tror at det i det hele tatt er mulig å lage en pille som kan endre på noe sånt er både hårreisende og dessuten direkte latterlig!
  Homofili, til tross for mange forsøk på å utrydde det opp gjennom historien, har overlevd evolusjonsutviklingen i alle kjente arter, og har med andre ord kommet for å bli. Få opp øynene og bli vant til det.

 7. Tilbaketråkk: » Topp 10 idiotiske politiske utspill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *