Snudde ryggen til

Hortenselevene snudde ryggen til NorgesPatriotene (foto: Sverre Lilleeng)
Elevene ved Horten videregående skole snudde ryggen til da NorgesPatriotenes leder Øyvind Heian holdt sine innlegg i mandagens skoledebatt.

På forhånd var det stor usikkerhet på hvordan debatten ville gå. Fredagen før hadde debatten ved Færder videregående skole i Tønsberg endt med at Heian fra NorgesPatriotene måtte til lege med et kutt i panna. En av elevene hadde kastet en gjenstand eller brukt en sprettert under åpningsinnlegget til partilederen.

Men på Horten protesterte elevene med å vende ryggen og bue da Heian tok ordet.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/BP2sv2hfk-k" width="500" height="305" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i NorgesPatriotene, Små og rare partier. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Snudde ryggen til

  1. Aurora sier:

    Hvorfor har denne siden begynt å få større og større fokus på Norgespatriotene? Alle vet at NP er totalt forkastelig, men alle vet også at de på ingen måte har mulighet til å komme på stortinget.. Hvor ble det av alle de andre partiene? Jeg savner fortsatt Jonas <3 Men det er en flott side, det skal dere ha 🙂

  2. Louise sier:

    Greit nok at «dere står sammen og ikke tålerer NPs holdninger». Det viser bare at demokratiet og ytringsfriheten ikke fungerer som den burde. De må få mene akkurat hva de vil, og de har like stor rett til å stå frem om «spe budskapet». La heller hver enkelt elev gjøre opp sin egen mening, fremfor å oppfordre alle til å overdøve partiet med buing. Det er sterkt at Heian tør å stå frem og si hva han står for, når han vet at de fleste er uenige med ham; inklusivt jeg.

  3. Tilbaketråkk: – Bryter opplæringsloven » NRK Valgbar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *