Små og rare partier: NorgesPatriotene

Øyvind Heian (foto: Siri Storstein Hytten)

NorgesPatriotene har bare én sak: innvandring. Alt annet er irrelevant ifølge partilederen.

På grunn av dette er partiprogrammet bare fire korte avsnitt langt. De har ingen klar plan for hvordan de skal stemme i andre saker, hvis de skulle få en representant på Stortinget.

Øyvind Heian grunnla partiet i 2007. Han er fremdeles leder. De har et sted mellom 100 og 999 medlemmer, men Heian vil ikke gå ut med det nøyaktige antallet.

NorgesPatriotene blir kalt både rasister og nazister, men sier selv på nettsiden deres at alle mennesker er like mye verdt. De vil bare ikke ha dem her hvor vi bor.

Se hva folk mener om at NorgesPatriotene stiller opp på skoledebatter

En av gruppene som kaller NorgesPatriotene for nazister er SOS Rasisme. NorgesPatriotene svarer med å kalle dem en «terrorgruppe» og «landsforrædere», og oppforder alle til å melde fra om lignende landssvikende grupper.

IMG_0023

Partiet liker ikke at pakistanere, somaliere og andre fra ikke-vestlige land kommer til Norge. De vil ha et Norge kun for nordmenn. Innvandrere som ikke er integrert bør sendes hjem, ifølge partiet. Folk skal altså ikke få flykte til Norge på grunn av krig, sult og militærregimer, men holde seg der de er og løse problemene sine selv.

Samtidig mener Heian at det er helt greit at nordmenn danner egne små samfunn i Spania. Grensene for hvor nordmenn kan flytte er nemlig litt mer flytende.

NorgesPatriotene har utpekt islam som sin hovedfiende. Islam er i følge Heian ikke en religion. Da vi spurte hvorfor han mener dette, ga han ikke noen konkret begrunnelse men pratet seg bort i «islams mål om verdensherredømme.»

Heian sier derimot ikke noe om kristendommen, som med sin misjonsbefaling sier: Gå ut og gjør alle folkeslag til disipler. I følge bokmålsordboka på nett er religion «gudsdyrkelse eller gudetro», og islam oppfyller vel i de fleste tilfeller dette kravet.

Siden NorgesPatriotene er imot utlendinger, hva mener de om nordmenn som drar til Thailand og tar med seg koner hjem?

– Om menn drar til utlandet for å hente seg koner er en privatsak som partiet ikke vil bry seg med, sier Heian.

Om folk tror på Allah eller ikke, er derimot en sak som partiet tar tak i.

For å oppsummere kort; NorgesPatriotene er mot innvandring, mener islam er djevelens verk og synes nordmenn skal få gjøre hva de vil.

Er du enig, kan NorgesPatriotene være partiet for deg.

Dette innlegget ble publisert i NorgesPatriotene, Små og rare partier og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Små og rare partier: NorgesPatriotene

 1. Her har man blandet sammen hummer og kanari så de til de grader og kommer med direkte løgner om NorgesPatriotene.Vi har aldri sagt at det er greit at nordmenn danner sine egne samfunn i Spania. Heller ikke gir vi blaffen i verdens lidende. Det vi derimot sier og mener, er «hvert land – sitt folk». Norge må gjerne hjelpe mennesker i nød, men hjelp disse i sine nærområder. Jeg vil kort oppsummere hvorfro du bør stemme på NorgesPatriotene i årets valg:

  Har du noen gang reflektert over konsekvensene av den fremmedkulturelle innvandringen til Norge? Dette er et viktig spørsmål som du av kjærlighet til dine etterkommere bør studere nærmere.

  Fra 1970 og frem til i dag har den fremmedkulturelle innvandringen eksplodert. For hvert år som går, øker andelen fremmede i Norge. De gifter seg i yngre alder enn oss nordmenn, får flere barn og ektefelle hentes ofte fra hjemlandet. Det hjelper selvsagt heller ikke med en liberal innvandringspolitikk.

  Parallelt med dette føder norske kvinner så få barn at den etniske befolkningen i Norge synker for hvert år. Ifølge SSB vil Norge kunne ha 2,6 millioner innvandrere i 2060. Faktum er at vi nordmenn i løpet av få generasjoner vil bli en minoritet i eget land.

  Særlig bekymringsfullt er økningen av muslimer. Islam er en totalitær politisk ideologi som er uforenlig med vårt vestlige sekulære samfunn. Nazismen og islam er uløselig knyttet til hverandre som brødre og søstre i jødehatet. Koranen inneholder en rekke rasistiske vers som opphøyer muslimer over alle andre mennesker. Vi vantro har ingen verdi i islam. På tross av at myndigheter i en rekke europeiske land har regnet ut at islam vil være dominerende i Europa før slutten av dette århundret, blir ingenting gjort for å reversere utviklingen.

  Her er jeg hjertens enig med den nederlandske politikeren Geert Wilders som har sagt følgende: ”Koranen er en krigsbok; det er ingen hellig bok. Vi må forby den fascistiske boken. Vi må forsvare oss mot islam for å sikre friheten og demokrati for våre barn og barnebarn. Klokken er bare noen minutter før midnatt.”

  NorgesPatriotene og jeg vil kjempe hardt for fred, likhet og trygghet for oss nordmenn. Verdier som vil bli borte den dagen islam har makten i Norge. Ønsker du at dine ikke-muslimske etterkommere skal leve som 2.rangsborgere i eget land? Dersom svaret er nei, stem meg og NorgesPatriotene inn på Stortinget i årets valg.

 2. Linda sier:

  Greit nok at det dreier seg om å få utlendingene ut, men dette syns jeg var nedverdigende skrevet. Det er valg, og hvorfor drive å «drite» han ut, istedet for å skrive noe bra! Ingen kommer opp til valg for ingenting. Jeg velger ikke noe i år. Men det er fordi jeg liker noe av hvert parti. Heians også er ok, jeg vil heller ikke ha norge fullt av utlendinger, og norge er for nordmenn. Det er mye vold og rus og helleri som følger med utlendingene.

 3. Christian sier:

  Sos-rasisme har forsatt ikke forstått at NorgesPatriotene er IKKE ett Naziparti. Jeg er medlem der, så jeg vet bedre enn sos-rasisme.

 4. N0Name sier:

  Deler en del av bekymringene til Heian, og må si meg enig i at Lille Norge er ikke beregnet for så store mengder flyktinger og innvandrere. Noe vi ser mer og mer av er at Norgre er rett og slett ikke bærekraftig nok til å ha dem, så derfor velger den norske stat å proppe titalls mentalt ustabile asylsøkere i små brakker rundt om kring i bygde-Norge. Tviler på at Norge for nordmenn vil fungere, men en langt strengere innvandringspolitikk hadde fungert, og hvertfall nulltolleranse for kriminelle innvanrere. De skulle vært sendt hjem så fort de brøyt opp ei dør de ikke selv eide! Om NorgesPatriotene skal vinne må de nok engasjere seg i litt andre saker og.
  PS!! Denne Artikelen var ikke veldig objektiv, så synes den som har skrevet denne bør forklare seg med hensyn til ordleggingen sin og de negative holdningene som stilles overfor Heian.

 5. Er så enig med Heian at jeg kan ikke få sagt det tydelig nok.
  Stoltenberg & Co har sveket Norge, og Oslo er nå omgjort til en pøl av bl.a. voldtektskriminalitet og narkotika misbrukere.
  Der ER muslimene som er problemet.
  En pakistaner har like lite å gjøre i Norge, som en Nordmann har å gjøre i Pakistan. Vårt frie, sekulære samfunn har, historisk sett, mye godt basert seg på den uskrevne regelen om at`du skal ta skikken der du kommer`, dette har ingen interesse for muslimer. Islam er en livsfarlig og aggressiv sammenblanding av politiskt og religiøst livssyn -det religiøse brukes til å dominere det politiske, og dermed får man bl.a. middelalder lignende domstoler osv.
  Min stemme går til Heian og NorgesPatriotene -STÅ PÅ FOR NORGE!

 6. Alex sier:

  Skjønner ikke hvordan dere kan være enig i noe så idiotisk som det Heian står for! Han vil ha nazismen tilbake og drepe alle jøder. Hva svarte er det for noe å si? Først sier han at alle mennesker er like mye verdt, også vrir han så sykt på meningene sine, og så mener han at jøder skal drepes?! Hitler 2 sier nå jeg. Han er en rastisik jævel. Ferdig med det!

 7. Håkon sier:

  Han har vel aldri uttalt at jøder skal drepes. Først og fremst sier han at Islam er vår hovedfiende, og ikke jødedommen. Han har heller ikke sagt at de skal drepes, men kastet ut av landet. Forsåvidt ønsker ikke jeg heller at mitt fedreland skal fylles med innvandrere, men samtidig må NorgesPatriotene få orden på resten av sine saker. En blanding av AP og NP kunne vært et parti for meg. Med innvandringspolitikken fra NP og noe politikk fra AP kunne dette blitt et bra parti. Det er jo ingen hemmelighet at eneste grunnen til at folk stemmer FrP er pga asylpolitikken dems. Folk driter generelt i lavere skatter iforhold til hvilke goder vi får av velferdsstaten.

  Fortsett deres kamp NP. Håper dere velger å møte opp på de resterende vg skolene i Vestfold!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *