Endelig fikk Gunnar vite sannheten om seg selv

Først som pensjonist fikk Gunnar vite sannheten om seg selv.

Først som pensjonist fikk Gunnar vite sannheten om seg selv.

Gunnar Stormdalshei fra Mo i Rana har hele livet lurt på hvem som er hans far, og hvorfor ingen har villet snakke om det. Først da han var blitt pensjonist fikk han sannheten. Og den var slett ikke det Gunnar hadde ventet seg. 

Lørdag får du møte Gunnar fra Storforshei. En stødig og solid kar, som ikke så lett lar seg vippe av pinnen. Men begynner du å snakke om hans far, blir Gunnar beveget. For dette har vært et ikketema hele livet hans. For selv om mange har visst hvem faren var, ville ingen si noe til Gunnar. Ikke engang mors turde si hvem han var.

Tore på sporet

Gunnar er født i 1946, ett år etter at andre verdenskrig sluttet. Da han endelig fikk vite både navnet og mye mer om faren sin, var hans største ønske om å finne han. Tore på sporet tok saken, og kunne etterhvert løse opp i mysteriet. Da kunne også Gunnar forstå hvorfor dette måtte være en hemmelighet. Se den sterke historien førstkommende lørdag i Tore på sporet.

Tore på sporet – lørdag 5 desember kl 20.55 på NRK 1

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Endelig fikk Gunnar vite sannheten om seg selv

  1. Astri Olsen sier:

    Tusen takk for supergode programmer Tore. Har vel aldri grått så mye over et program og hver gang jeg hører stemme din kaster jeg alt og lytter. Håper du holder på med dine program i lang tid fremover. Tusen takk.

  2. Marta Lillian Moan sier:

    Hei! Takk for fantastiske programmer,- dette er saker! Hva het den nordmannen som hjalp Gunnar å finne sin russiske familie, han ble introdusert tidlig i programmet, han skjønte russisk og var litt slektsforsker, tror jeg? Jeg har selv en sterk historie som trenger å nøstes i, men behøver assistanse av noen som behersker russisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *