Færøyene vil ha mere Tore på Sporet

Folk på Færøyene vil ha mer Tore på sporet. Etter at Færøysk tv sendte programmet med Njål Djuurhus direkte, har tv-seerne på øyriket i vest ønsket seg mere Tore på sporet. At det ikke handler om folk fra Færøyene lenger gjør ingen ting. Så nå har NRK og Færøysk tv gjort en avtale om også å sende de fire siste programmene i årets serie direkte på øyene. Dermed går altså serien nå samtidig i to land.

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Færøyene vil ha mere Tore på Sporet

 1. Åsa R Mickelsen sier:

  Interesant. Sjøl har jeg flytta från Sverige till Norge og har en far (död 10 år) som har sin fars familie fra Færøyerne. Har fått vite når jeg flytta til Norge at her er mange i Norge, Grønland og Færøyerne,Sverige som er i familie med faren min ,det er en svær slekt. Hade vært veldig moro og fåt vite mer om disse. Djuurhus skal visst og vare i familie med faren min .

 2. Tor Gunnar Wigen sier:

  Hei Tore!
  Dette var veldig godt å få høre.
  Du gjør en kjempejobb med det du holder på med.
  Et meget fint program, selv for en gammel mann (62).
  Det er meget godt å se hvor glade de blir de du hjelper.
  Lykke til videre!
  Mvh
  TG

 3. rune berntsen sier:

  hei tore jeg sunes du har en fin tv prokram

 4. Hei Tore ! Dette var et meget flott program,Njal og jeg kjenner godt hverandre,vi gikk i skole sammen på Færoyene.møtte ham ofte i Urtegade i Oslo dengang jeg seilte med Kronprins Harald.
  En stor takk til deg ,å den fantastiske medmenneskelige måte å behandle folk på.Min kone og jeg ,vi er meget glade i programmet didt,og håper av hele hjerte,at det må fortsette.mange varme hilsner til deg Tore. Oda og Johan.

 5. rune berntsen sier:

  skal du slutte for godt da

 6. Aimi Johannesen sier:

  Hei Tore!
  Det høres kjempeflott ut. Tror jeg har sett de fleste av programmene dine. Selv er jeg også født og oppvokst på Færøyene, suderøy, Tvøroyri. Har vært bosatt i Norge i 18 år. Du gjør en kanon innsats med å hjelpe alle disse menneskene. Lykke til videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *