Klart for 8 nye Tore på sporet

Tore på sporet-teamet. Fra venstre Remy Samuelsen,Tore Strømøy og Øyvind Olsson

Søndag 6 januar 2013 blir det premere på en helt ny Tore på sporet-serie. Åtte nye program med reportasjer fra alle verdensdeler, bortsett fra Sør-Amerika.


Sist vi var på lufta med Tore på sporet, var vinteren 2009, altså for snart fire år siden. I mellomtiden har vi laget «Det må jeg gjøre før jeg dør».Den nye serien blir altså sendt på NRK1 på søndager i hele januar og februar. Og som vanlig handler det om mennesker som leter etter slekt. Som sist handler hvert program om en sak. Vi får være med programleder Tore Strømøy både i leting, på reiser og får selvsagt oppleve mange rørende og sterke møter. Og som vanlig går turene over hele verden. Afrika, Asia,Nord-Amerika,Europa og for første gang til Australia.

God gammel oppskrift

Det blir Tore på sporet slik du kjenner det, med spennende historier fra det virkelige liv. Men noen forandringer blir det. Programmet får helt ny vignett, men Åge Aleksandersens kjenningsmelodi blir fortsatt med. Tore har selvsagt et studio, men denne gang er han alene. Ikke publikum, ingen gjester. For gjennom årene har vi lært at det publikum liker best med Tore på sporet, er reisereportasjene. Derfor har vi kuttet ned på alt annet, og øket lengden på disse. Vi tror det skal bli bra.

I innspurten

Programmene er nå inne i redigeringsfasen. Fotograf Øivind Olsson tar seg av denne delen av jobben. Ny musikk blir laget fortløpende, det tar som vanlig Trond Hustad seg av. Vi har vært i Oslo og spillt inn studiodelen, med ny dekk. Og vi har lagt rekkefølgen på reportasjene. Hva de inneholder skal vi komme nærmere tilbake til etterhvert. Mange flotte, koselige og spennende turer kan vi allerede love. Det er bare å begynne å glede seg! Nå vil det også bli liv i både TPS-bloggen og Facebooksiden vår framover, så heng på.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

7 kommentarer til Klart for 8 nye Tore på sporet

 1. Gerd-Irene Karlsen sier:

  Jeg stor gleder meg til nye Tore på sporet 🙂 Beste program..Vhf.Gerd-Irene

 2. Mari Ann Ree sier:

  Hei,
  Siden du ikke har vært til Sør-Amerika, kunne du kanskje vært med meg til Peru og Brazil. Jeg skulle møtt Paulo Coelho og Jesus i Rio og mitt tidligere fadderbarn Eleodore Sandoval i Peru + Macchu Picchu. Der skulle jeg også gjerne vært på den høyeste og lengts borte-toppen. Sist men ikke minst skulle jeg ha møtt US President Barack Obama i Washington D.C. Synd at han ikke har fått sjansen så langt. 😉

 3. Jan Arne Lervåg sier:

  Hei Tore! Vil bare si at jeg digger programmet ditt. Kanskje ikke så mange av oss menn på 25 år som gjør det, men det gjør jeg. Stå på! Gleder meg til nye program!!

 4. Jeg ser fram til nye programmer med «Tore på sporet». Tror jeg har sett de aller fleste av de programma som er laget så langt, og de har berørt meg. De har lært meg noe om hvor viktig det er for mange mennesker å finne tilbake til røttene sine, opphavet sitt. Det har gjort meg mer takknemlig for at jeg alltid har kjent min familie og mer bevisst på å ta vare på nære relasjoner.

 5. iselin juul kristiansen sier:

  heihei hvordan kan man melde seg på tore på sporet?

  har ei datter med en afrikans mann så vet jeg ikke heilt sikekrt hvor faren er, å vil også finne slekten hennes nede i sierra leone!

  For jeg vil at datteren min skal ¨å møte pappan å besteforeldrene på farsiden, siden hun spørr en del om pappan sin og jeg ikke heilt vet hvor han er å ikke snakker med han så mye.

  Håper på svar
  vennlig hilsen iselin

 6. Jakob Henden Hola 1 6770. Nordfjordeid sier:

  Ingen komenmtar, bare.Blir det en reprise til, vi her i huset har ikke fått sett Australiaprogrammet lenger enn til hun kom ut av flyet

 7. Ina Marie - 11 år sier:

  Tore, du er best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *