Kjente du Åse Marie «Rocke-Lill» Amundsen?

I forbindelse med en sak vi jobber med er vi interessert i opplysninger om Åse Marie Amundsen fra Stavanger. Hun ble født i 1937 og var i 1958 med i NM i rock og var blant de fem beste. Åse Maries videre liv og musikk-karriere er mer ukjent. Så vet du noe mer om henne, hennes bakgrunn, familie og hva hun gjorde videre i livet, håper vi du kan sende oss en mail. Vi er spesielt interessert i å finne folk som kan ha holdt kontakten med Rocke-Lill etter at hun reiste fra Norge. Eller som snakket med henne etter at hun dro.
Mail sendes: tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Kjente du Åse Marie «Rocke-Lill» Amundsen?

  1. Hege sier:

    Hei,
    på side 22 er hun så vidt nevnt. Kanskje Hans Otto Engvold som har skrevet artikkelen har mer info. Han er bl.a. på Facebook.

  2. Einar Østad sier:

    Hei!
    Kontakt Thor G. Norås, Stavanger,han kjenner henne sikkert!

    Vennlig hilsen
    Einar Østad

  3. reidar myhre sier:

    Jeg kan dessverre ikke hjelpe med Ase Marie i farten, men jeg kan se Pete Brown på trommer.

  4. Hans Christensen sier:

    Hei – ja, mange har spurt om det. Vil gjerne bli orientert om du finner utav det.
    Scenen her må være fra Bygdøy Sjøbad som jeg drev på den tiden Arrangerte også Nordisk Rock på Jordal Amfi to år på rad. På scenen har du også Per Elvis Granberg ved mikrofonen og Pete Brown på trommer. Det kan være Nicolay Wergeland som er konferansier ( smoking ).

  5. Ellen L.K.Wersland sier:

    Hei,
    Min mor snakket av og til om «Revy Uglen». Jeg vil anbefale at du kontakter gymnasene i Stavanger. På min mors tid var uglen et symbol for Kongsgård Gymnas. Kanskje også for studentrevyene der?
    Lykke til videre.

    Jeg vil helst være anonym!

    • Gunnar Engen sier:

      Hvis du vet når hun deltok på rockemesterskapet så står der vel om henne i Stavanger Aftenblad. Aftenbladet har arkivene. Kanskje noe i 1 mai ( Rogalands avis) og.

  6. Ingrid Marie Hagen sier:

    Sitter her og ser på reprisen om Lill Amundsen.Jeg kjente henne den gangen jeg sang i Oslo for over 50 år siden.Ei god snill jente som var plaget av Epilepsi men hadde et sprudlende humør.Den ene datteren hennes er veldig lik henne. Plutselig var hun borte og det var så synd for jeg var veldig glad i henne . Takk for alle flotte program. Du jobbet jo sammen med Per fra Lillehammer noen år også.Han og jeg var barndomsvenner, Vennlig hilsen Ingrid marie (Vesla) Hagen .Nå Torrevieja i Spania.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *