Leter etter «heksdeoktor» fra Jessheim

Ida Marie Hågensen (36) fra Bergen skriver til oss med en bønn om å hjelpe henne i søket etter en spesiell dame. Ida Marie har vært nyresyk nesten hele sitt liv. Da hun var liten jente, bare 3-4 år gammel, tok mamman til Ida Marie med seg datteren til en dame som vi i dag ville gitt betegnelsen ”healer”. Damen bodde den gang på Jessheim og i lokalmiljøet var hun kjent som ”heksedoktoren”.

 Lille Ida Marie var veldig syk forut for besøket, det var snakk om transplantasjon og Ida Marias mamma ville, som mødre flest, at ingenting skulle være uprøvd for sin lille datter. Etter å ha besøkt damen på Jessheim to ganger og fått ”behandling” ble Ida Marie merkbart bedre, hun ble sågar så bra at transplantasjon kunne utsettes! 

Nå, i voksen alder, er dessverre Ida Marie veldig mye dårligere og må i dialyse flere ganger i uken. En transplantasjon er per i dag uunngåelig. Ida Marie har et sterkt ønske om å finne tilbake til heksedoktoren på Jessheim. Kanskje kan damen hjelpe henne på nytt? 

All leting Ida Marie har foretatt har hittil vært resultatløs. Nå håper hun at Torebloggen`s lesere kan hjelpe henne videre. Har du tips: send mail til   tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Leter etter «heksdeoktor» fra Jessheim

  1. linn camilla sier:

    Hei jeg kan bare gi et tips som ikke er sikker hjelper men , en fortfatter med navnet Stueland Martin Widmark, han bor i dette området og har skrevet om heksedoktorer, så kankje han vet noe, ellers vil eg ønske deg lykke til videre på veien.

    Et annet tips kan være å sjekke opp historiebøker.

  2. linn camilla sier:

    han het bare martin widmrk og en annen dame het vel unni steland ikke sikker eg asså?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *