Mange slo på for seint

DSC_2492

Mange har klaget på at de ikke fikk se hele det siste programmet av «Det må jeg gjøre før jeg dør» lørdag. Dette skyldtes at mange trodde programmet først begynte 21.15 som tidligere. Derfor viser seerstatistikken på helgas mest kommenterte tv-program en vekst i seertallene halvveis ut i programmet.

Selv om vi minnet våre blogglesere på at programmet lørdag ville begynne tidligere, var det tydelig at mange ikke hadde lest bloggen. Dermed slo de på for seint. På den måten sank seertallene på programmet ned mot 700.000. Men aldri har vi sendt et program som til de grader er blitt godt mottatt av publikum. Historien om 15 år gamle Lars Erik som drømte om sykkel har rørt ved noe hos folket, ikke minst hos de yngre. Så i tiden etter programmet har det stømmet inn med sms’er, mailer og hilsner både på bloggen og facebook. Og gutten selv er overveldet over responsen.

DSC_2540

Lars Erik har allerede vært intervjuet både av aviser, radio og ukeblad. Og noen har til og med laget en egen fan-klubb for han på facebook. I tillegg har Lars Erik mottatt en rekke hyggelige tilbud, både om sykkelturer, sykkler og klær. Så jeg benytter anledningen til å takke dere alle for både hilsner og alt annet. Lars Erik og familien hilser også, og takker for alle varme og hyggelige tilbakemeldinger.

Men det er fortsatt mulig å se det mye omtalte programmet, både som reprise på NRK og på nrk.no nett-tv. Følg link fra vår facebook-side. (Tore på sporet)

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Mange slo på for seint

  1. kirsten olsen sier:

    Tusen takk Tore for at du gir så mye av deg selv Har fulgt med på nesten alle programmene dine,det har vert mange sterke inntrykk så tårene har sprengt seg på,Programmet om Lars Erik og hans store ambisjoner,det varet fantastisk program,det var så rørende og se denne unge gutten og hvor takknemlig han var.Som flere har skrevet var det tårevåte øyne,det kan jeg også bekrefte det gikk ikke an å holde tårene tilbake.Håper du kommer med flere slike fine program. V.H.Kirsten

  2. Eva Jensen sier:

    Hei!
    Vi har syntes «Det må jeg gjøre…» var kjedelige program og skiftet kanal. Men så kom reisen til Vietnam! Som ivrige «Tore på sporet»-fans var vi helt med. Topp episode!
    MVH Eva

  3. Eva Jensen sier:

    Ooops! Ovenstående kommentar var selvfølgelig feilplassert.
    SORRY!

  4. ole martin sier:

    Hei tore fint innlegg 🙂

    er så stolt av broren min 🙂

    han er heldig som får oppleve drømmen sin men de får vell alle det vell 🙂

    kommenterer for å vise at jeg er stolt av broren min 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *