864.000 så Espens reise til Manchester

DSC_2126

864.000 seere så lørdagens utgave av «Det må jeg gjøre før jeg dør». Og selv om det er en nedgang fra premieren, har reaksjonene strømmet inn fra seerne etter reportasjen om Espen Steens siste reise til Manchester

Mange fikk seg en tankevekker etter å ha sett programmet om Espen. Og mange har sendt sine tanker og følelser til oss i redaksjonen. Voksne snakker om å gripe dagen, og begynne å leve mer i nuet. Mens mange barn har satt seg inn i Olivers situasjon, og tenkt på hvordan det ville vært å miste sin pappa. Det gjelder å ikke utsette ting, skrev en dame og la til dette etter å ha sett reportasjen fra manchester-kampen : No vart det….bestillling tå tur her – vårre utsett leng…. takk for kjempeprogram!

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til 864.000 så Espens reise til Manchester

  1. Leif Andreas Solberg sier:

    Dett var et kjempe fint program.

  2. Guro Henjesand sier:

    Eg synes at Tore Strømøy lagar veldig gode program og som eg og min familie
    gler oss til å sjå.Programmet som vart sendt laurdag den 22.01 var veldig gripande og tankevekkande.Men eg synes ikkje at det burde vore sendt på ein laurdagskveld.For alle oss som slit med same situvasjon så er det godt å få eit avbrekk frå det triste og leie, og ikkje få det forsterka av eit så trist program.

  3. martine sier:

    jeg syntes dette er et kjempe fint program !:)

  4. Anne sier:

    En tankevekker! Kjempebra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *