Til Sahara i det første programmet

per Ole og Elin høyt i Sahara

”Det må jeg gjøre før jeg dør” heter  altså Tore Strømøys nye tv-serie. I ett år har han reist verden rundt for å oppfylle folks drømmer. I premieren prøver han å hjelpe et ektepar fra Åsgårdsstrand å oppfylle deres mangeårige drøm. Å gifte seg i Sahara.

Per Ole og Elin Bjønnes fra Åsgårdstrand har en drøm utenom det vanlige. De ønsker seg et bryllup midt inne i Sahara. Da Per Ole var en ung mann, leste han Axel Jensens ungdomsroman ”Ikaros” og ble helt betatt. Den handlet om en ung mann som ville finne meningen med livet og ikke leve slik foreldregenerasjonen hadde gjort. Derfor reiste han til eksotiske Algerie og havnet til slutt i den mystiske ørkenbyen Tamanrasset, midt inne i den enorme ørkenen Sahara. Per Ole ville gjøre samme reise, finne meningen med livet og samtidig gifte seg med kjæresten Elin i Sahara.

Men sånn skulle det ikke gå. De to ble gift hos byfogden, og snart levde de et liv som alle andre med jobb, hus og unger. I dag er ungene fløyet ut av redet, og Per Ole fikk se Tore reklamere med at han kunne oppfylle drømmer.  Da dukket drømmen om Tamanrasset og bryllup opp igjen. Kanskje Tore kunne hjelpe?

I den nye programserien får vi også møte spennende mennesker som snakker om forskjellige sider av livet. I kveld besøker Tore musikkteaterstjernen Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik, som har klare meninger om hva som er aller viktig i livet sitt.

Tore med Per Ole og Elin

FOTO 1:  Per Ole Bjønnes har drømt om å ta med seg sin Elin og gifte seg i Sahara i mange år. Vil Tore Strømøy klare å oppfylle drømmen om bryllup i ørkensanden?

Om livet

I den nye programserien får vi også møte spennende mennesker som snakker om forskjellige sider av livet. I kveld besøker Tore musikkteaterstjernen Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik, som har klare meninger om hva som er aller viktig i livet sitt.

Heidi 4

FOTO2: Tore møter musikkteaterstjernen Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik for å prøve å finne ut hva det er hun mener er det viktigste i livet.

DET MÅ JEG GJØRE FØR JEG DØR   (1 : 8 ) Lørdag 15.01 klokka 21.15 på NRK1

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør, Programomtaler. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Til Sahara i det første programmet

  1. Tore Strømøy sier:

    Vi har nå latt det nye programmet «Det må jeg gjøre før jeg dør» overta tore-bloggen. Vi kommer til å legge ut en del forhåndsstoff i dagene fram til premieren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *